Tre senaste filmerna #1

Det har blivit en hel del filmer nu det senaste. Jag är ju en periodare med filmer, ibland är det endast serier som jag vill kolla på men nu så kan ni räkna med en hel del filmtips också! :D yeeey! Lämna kommentar / likes (om ni har nouw) om ni gillar filmtips så jag vet om ni uppskattar det lika mycket som ni uppskattar serietips :) 

Den första filmen jag tänkte tipsa om idag är Rampage 2018 med snygga Dwayne Johnson i huvudrollen. Rampage är en Action, äventyrs och sci-fi film som handlar om Primatologen Davis som håller människor på avstånd men formar en speciell vänskap med den intelligenta gorillan George. Ett vetenskapligt projekt går snett och förvandlar den snälla apan till ett galet monster. Och det finns fel. När USA är i fara försöker Davis hitta ett botemedel för att förhindra en global katastrof. Filmen var riktigt spännande och det var en film jag verkligen fastnade i fort! Jag kände på mig att den skulle vara bra, jag menar har the rock varit med i någon dålig film det senaste? tror inte det! Rekomenderar verkligen!

Den andra filmen jag tänkte tipsa om är Truth or dare 2018 med bland annat Lucy Hale (Pretty little liars) och Tyler Posey (Teen wolf) i huvudrollerna. Truth or dare är en skräckfilm som handlar om ett kompis gäng som åker på springbreak till Mexico där dom stöter på en kille i baren som vill köra truth or dare med dom. Det dom inte vet då är att spelet kommer att fortsätta när dom kommer hem och kan få dödliga konsikvenser om dom vägrar göra det dom blir tillsagda. Blev lite besviken på den här filmen samtidigt som jag tyckte den var bra. Besvikelsen beror väl mest på att den inte var speciellt läskig men å andra sidan så är jag ju väldigt kräsen när det gäller skräckfilmer för det är sällan jag blir rädd. Men måste ändå säga att den här hade en bra story och bra skådisar så kan verkligen rekomendera den här, ni kanske aldrig mer vågar köra truth or dare efter det? ;)

Sista tipset för det här inlägget är filmen Life of the party 2018 med självaste Melissa McCarty (love her). En kompedi film som handlar om hemmafrun Deanna som blir lämnad av sin man och bestämmer sig för att återvända till college. Dock är inte hennes dotter som går i samma kladd lika såld på den idén. Jätterolig film som jag kan rekomendera om ni vill se en film som får än på bra humör! :D

Har ni några tips till mig får ni gärna lämna en kommentar! <3

//Louiseelinore <3

Gillar