Tre senaste filmerna

Herregud vad jag är dålig på att se filmer nu för tiden. Har ju funnits perioder då jag tipsat om massa filmer men nu har det varit rätt dött på den fronten här i bloggen. Jag tycker väl att det inte kommer ut så många filmer det senaste som faller mig i smaken, för har ju sett fler filmer men vill ju bara ha med filmer som jag faktiskt tycker är värda att se iallafall. Men nu under 2018 så lär det nog komma ut en hel del som jag vill se så då blir det iallafall lite fler tips om jag hinner se dom med tanke på hur många serier jag försöker hinna med också! ;)

Flatliners 2017 (drama, sci-fi, skräck) - Största anledningen till att jag ville se den här filmen var pga att Nina Dobrev spelar en utav huvudrollerna såklart! Haha jag är ju en Vampire diaries junkie och följer henne på instagram där jag först hittade den. Den handlar iallafall om ett gäng läkarstudenter som utför en massa experiment som berör nära döden upplevelser. Men konsekvenserna verkar vara mycket mörkare än vad de hade räknat med !

The Book of Henry 2017 (drama) - Så himla fin film! Det tog ett bra tag innan jag gav den här filmen en chans men när jag väl gjorde det så ångrade jag mig inte! Filmen handlar om en ensamstående mamma med sina två söner var av ena sonen (Henry) är ett geni. Vill inte berätta för mycket om den här filmen då det lätt blir att jag kommer avslöja för mycket men se den, bara sen den!

Jumanji Welcome to the jungle 2017 (äventyr, komedi, fantasy) - Har redan tipsat om den här filmen efter att jag såg den på bio för ett par veckor sen. Men jag vill bara tipsa om den igen för J*vlar va bra den är! Jag kommer lätt kunna se den här filmen flera gånger. Skådespelarna som är med i den här filmen är magiskt roliga och med risk för att bli "hatad" igen som jag blev när jag nämnde att den nya versionen av Dirty Dancing är bättre än den gamla, haha så tycker jag att den nya Jumanji är så mycket bättre än den gamla! Ni får leva med det;). Se den!

//Louiseelinore <3

Gillar