tre senaste ljudböckerna

Nu var det ju ett tag sen som jag la upp nått ljudbokstips så tänkte att det var dax! Tipsar bara om dom jag tycker är bra så ni vet! Nu har jag ju iallafall ändå kommit in i det här med ljudböcker igen... Man har ju sina perioder;)! Ni får jätte gärna lämna era tips nere bland kommentarerna också för I need it !^^
Monster (Joakim Lundell) - Självklart ville jag lyssna på den här boken. Självbiografier är ju det bästa jag vet och med tanke på att han är välkänd och väldigt omtalad vart men en vänder sig så vill man ju veta mer. Jag måste säga att den var riktigt bra samtidigt som att det han har varit med om är otroligt hemsk! Man kan lixom inte förstå hur en människa ska behöva genomlida det där. Och vilken fruktansvärd hemsk mamma han har! Nej fy jag blir irriterad på att man ska behöva växa upp så illa i Sverige! Känns som har man inga bra föräldrar så hamnar man i skiten, det finns inget annat (okej det är klart det finns om man har tur!). Det märker jag ju bara nu hur dåligt socialen tar på vissa saker med vissa personer som är i min närhet! Joakim slutade ju iallafall bra som tur var och jag tycker han förtjänar sin framgång och är trött på att folk hela tiden ska trycka ner varandra bakom stänga dörrar. Det finns ingen ursäkt till att man gör elaka saker men det är inte alltid så lätt när man inte har en förälder som finns där och formar dig från början!

Hatad och älskad (Alexandra Nilsson) - Jag kommer ihåg när själva bloggvärlden började bli stor och hur mycket man irriterade sig på kissie! ^^ Min favorit var Kenza och jag förstod aldrig grejen med dom andra "jobbiga" blonda, bitchiga tjejerna! Det var iallafall vad jag tyckte då. Det är inte förens nu på senaste jag följer hennes youtube-kanal och tycker hon är riktigt rolig och ville så gärna lyssna på hennes bok med och jag hade ingen aning om hur hon hade det... heller. Nånting jag verkligen lärt mig ju äldre jag blir och ju mer jag gått igenom är att döm aldrig någon innan du vet sanningen! Tyckte boken var riktigt bra faktiskt!

Glöm mig (Alex Schulman) - Den här boken kände jag igen mig i endel. Riktigt fin samtidigt som den är sorglig. Det här kan nog vara den bästa boken jag lyssnat på, på riktigt länge så rekommenderar den starkt om ni inte redan läst den! Tycker personligen att det här ämnet är riktigt jobbigt att prata om så kanske blir lite kort om just den här boken! Men som sagt riktigt bra!

//Louiseelinore <3

Gillar