Tre senaste serierna #1

Som den serie nörd jag är så kanske det är dax att börja tipsa om serier igen, var ju ett tag sen! Ni är varmt välkommna att lämna en kommentar nedan med era bästa tips! :D

Första serien som är en stor favorit som jag började kolla på för ett tag sen efter att min syster sa att den var bra är New girl. Jag har faktiskt sett dom två första säsongerna för väldigt längesen men tappade bort mig och slutade kolla. Förstår faktiskt inte varför jag slutade kolla på den här otroligt roliga serien så har ni inte sett den tycker jag absolut att ni ska göra det! Serien handlar iallafall om Jess som blir roomate med tre galna grabbar efter ett tufft breakup. Winston är en fd idrottsman, Nick har hoppat av lawschool och Schmith utser sig själv som tjejtjusare men är nog mer kär i sig själv. Tillsammans med bästa kompisen Cece upptäcker Jess att det kan vara både krävande och otroligt roligt att hänga med grabbarna! 8de (säsong 7) och sista avsnittet någonsin av New girls sändes ganska nyligen viket är tråkigt, men alla serier behöver ju ett slut! På netflix finns det 6 säsonger och jag kan tänka mig att dom även kommer skaffa 7de säsongen!

En annan serie som också sänder sitt sista avsnitt någonsin under våren är Once upon a time som jag också såg första säsongerna på innan jag av nån anledning slutade kolla och glömde bort totalt tills min syster tipsade om den också! Haha ganska kul att min syster blivit lite av en serienörd också hängt för mycket med mig kanske? Iallafall så gillar jag den skarpt och hur underbart är det inte att se våra kära sagofigurer som vi växt upp med i en helt annan variation. Det finns även 6 säsonger ute på netflix och kan väl erkänna att efter 6e säsongen så blir det inte lika bra längre så tror det passar bra att 7de säsongen är den sista. Serien handlar om en tjej med ett trassligt förflutet pga av att hon fick växa upp utan föräldrar blir upphittad av hennes också bortadopterade son som försöker övertala henne att hon är det enda hoppet att lyckas bryta en förtrollning som gör att alla sagofigurer tror att dom är vanliga människor bosatta i Storybrook. Vilket inte går så bra till en början. Se den vettja om ni inte redan gjort det!

Den sista serien som jag följt nu det senaste är iZombie. Jag fick faktiskt tipset här på bloggen om den serie, så tack för det för den är så himla bra! En serie som blir bättre och bättre för varje säsong enligt mig. 3 säsonger finns på netflix och den fjärde håller på nu och sänder sitt sista avsnitt för säsongen nu i maj också som så många andra serier. Dock är säsong 4 inte den allra sista säsongen utan i zombie kommer sända sin sista säsong nästa år! Det enda som känns tråkigt är att det är ganska lång väntan till säsong 5 börjar men kanske är lika bra så jag hinner komma ikapp alla andra 100 serier jag vill följa ;). Izombie handlar iallafall om Liv en läkare som får sitt liv förändrat under en natt då hon blir smittad av ett zombievirus. Den enda fördelen med att vara zombie är att honkan hjäpa polisen att lösa brott genom att äta brottsoffrernas hjärnor.

//Louiseelinore <3

Gillar