TRE SENASTE SERIERNA #10

Söndag idag vilket som vanligt i mitt fall slutar med mängder av seriemys. Jag har som ni kanske märker sett endel serier och försöker alltid få ihop tre till varje söndag så det är himla tur att dom flesta serierna idag släpps med bara max 10 avsnitt! ^^ Jag själv uppskattar alltid att läsa om serietips och har upptäckt att ni gillar det också så så länge jag har tre serietips varje söndag så kommer jag att dela med mig! Jag hoppas ni har en supersöndag och att ni får lite inspiration.

Den första serien jag tänkte tipsa om den här gången är en ny serie som heter Light as a feather! Serien är baserad på en bok vid samma namn och handlar om ett tjejgäng som blir övertalade av den nya tjejen i klassen till att köra light as a feather där hon spår fram hur dom kommer att dö. När dom sedan börjar dö en efter en på samma sätt som hon förklarat för dom så gör dom överlevande allt för att försöka stoppa förbannelsen. Jag fastnade direkt i serien och tyckte den var riktigt spännande och vem har inte testat köra light as a feather som barn? ^^ Serien gick snabbt att titta igenom då det bara var 10 avsnitt som endast var 20-30 minuters långa men håller tummarna på en säsong 2!

Den andra serien jag tänkte tipsa om är serien Shooter! Jag vet att jag har tipsat om den tidigare men såg precis klart säsong 3 som också är den sista någonsin och insåg hur tråkigt det var att det aldrig mer kommer komma ut nått avsnitt! Dock var säsong 3 lite segare än dom andra två säsongerna så kan förstå att dom inte längre kan fortsätta. Har dock hört att det kommer komma ut nån spin-off i framtiden som jag såklart kommer kolla in! Serien handlar iallafall om Bob- Lee Swagger som är en erfaren krigsveteran som under dom olika säsongerna fokuserar på tre olika uppdrag. Finns även en film där Mark Wahlberg spelar huvudrollen och han är även med och producerar den här serien. Huvudrollen i serien spelas av Ryan Phillipe som förövrigt är sjukt snygg! ^^ Det jag vill komma fram till är att den är bra och att den finns på Netflix!

Sista serien jag tänkte tipsa om idag är Netflix serien Big mouth! Jag tyckte den var riktigt sjukt och konstig så tog ett tag innan jag kollade in den och upptäckte ganska fort att jag var fast haha. Tycker fortfarande den är riktigt sjukt men samtidigt rolig och kan verkligen tipsa om den om ni tycker om den typen av serier! Serien handlar om tonåringar som går igenom puberteten med hjälp av varsitt hormonmonster vid sin sida. Fortfarande oklart om det kommer en säsong 3 men om jag får gissa så tror jag det!

//Louiseelinore <3

Gillar