TRE SENASTE SERIERNA #13

Förra söndagen blev det ju ingen uppdatering som ni kanske märkte. Men tror alla som följer mig vet varför! Men idag kör vi igen. Haha jag vet inte om jag kommer kunna dela med mig av tre varje söndag i fortsättningen men har jag tre serier på lagret så är det självklar att jag kommer dela med mig. Ni är som vanligt varmt välkomna att lämna massor med tips bland kommentarerna också! :D

Den första serien jag tänkte tipsa om den här söndagen är serien KIDDING säsong 1: Kommer inte ihåg exakt när den hade premiär men HBO har släppt ett nytt avsnitt varje vecka den senaste tiden fram tills det 10e och sista avsnittet för den här säsongen. Anledningen till att jag var nyfiken på den här serien var för att Jim Carrey spelar huvudrollen. Måste ändå säga att serien är väääldigt konstig, men jag gillar ju allt som är konstigt så gör ni det med så rekommenderar jag den verkligen + vilken film/serie med Jim Carrey är inte konstig? Serien handlar iallafall om Jeff eller så kan man kalla han Mr. Pickles - barntelevisionens största stjärna och ett under av vänligen och visdom för alla påverkade barn och deras föräldrar, som vuxit upp med honom. Men när hans familj börjar braka samman lyckas Jeff inte hitta någon saga eller docka som kan guida honom ur den allt mer skenade krisen. Det kommer att komma en säsong två nån gång nästa år och serien finns som sagt på HBOnordic!

Den andra serien jag tänkte tipsa om är serien YOU säsong 1: Det här är också en serie som släppts varje vecka fram tills 10e och sista avsnittet. Redan efter första avsnittet var jag fast och jag visste redan sen innan att Penn Badgley från gossip girl och Shay Mitchel från Pretty little liars skulle vara med och det gör mig alltid mer nyfiken på en serie om jag känner igen skådisarna, dont know why! Serien som är baserad på Caroline Kepners bästsäljande roman med samma namn handlar om Joe som träffar den aspirerande författaren Guinevere Beck. Joe fastnar direkt för Beck, men det som först verkar som en oskyldig och charmig förälskelse går snabbt över till besatthet. Med hjälp av internet och sociala medier börjar han göra allt för att komma nära henne och röjer tyst metodiskt bort varje hinder, person som kommer i hans väg. Tyckte som sagt att första säsongen var riktigt bra. Slutet var dock oväntat för mig så är taggad på hur säsong två kommer att bli.

Sista serien för den här veckan är den nordiska serien SVARTSJÖN säsong 2: Tror att säsong 1 sände 2016 och den tyckte jag var riktigt bra! Tyckte väl inte andra säsongen var lika bra men ändå helt okej! ^^ Det var ju en helt annan handling än vad det var i första men en skådis som var med även i den andra är ju Filip Berg och tydligen ska det här utspela sig före handlingen i säsong 1. Säsong två handlar iallafall om ett gäng missbrukare som blir skickade ut på en ö som nästan är omöjlig att ta sig ifrån för nån slags rehab. Efter ett tag händer det en massor med konstiga saker och deltagarna försöker att lösa både ett mord som hände året innan och ett försvinnande av den mördades dotter. Båda säsongerna finns på viaplay och det är oklart om det kommer komma en 3e!

//Louiseelinore <3

Gillar