Tre senaste serierna #2

Ni röstade mest på serietips så det får det bli helt enkelt. Jag är fortfarande inte pigg men jag ska försöka lägga mig tidigt ikväll för ska även upp ganska tidigt imorgon. Tillbaka till serietips nu då! Och jag kommer också lägga upp filmtips under veckan för er som ville ha det, har varit inne i en sån film period nu och speciellt skräckisar så ni som vill se det får kika in under veckan! :D

Den första serien som jag tänkte tipsa om den här gången är en serie som jag tycker om riktigt mycket. Nu var det ett tag sen jag såg klart alla säsonger och kan knappt vänta tills säsong 5 som verkar bli den sista kommer ut! Serien som jag pratar om är Jane the virgin! Dom 3 första säsongerna finns på netflix. Serien handlar då om Jane såklart som är en ung religiös lationtjej som jobbar som servitris på ett hotell i Miami. Under en rutinundersökning hos läkaren så råkar hon bli befruktad på konstgjort väg. Hennes mamma tror att Janes liv kommer att förstöras om hon behåller barnet medans hennes mormor tycker tvärtom. Den Biologiska pappan är Rafael en cancer överlevare och fd player, som är gift med Petra. Han äger också hotellet som Jane jobbar på och är även hennes stora tonårskärlek. Serien är ganska konstig egentligen haha men väldigt rolig typ som Crazy ex girlfriend men jag fastnade fort och såg klart 4 säsonger ganska snabbt! Se den!

Den andra serien är en chickflick serie som jag också fastnade för ganska snabbt. Serien heter Famous in love och handlar om den alldagliga college-studenten Paige som får sitt stora genombrott efter en provfilmning till huvudrollen i en storfilm i Hollywood. Paige måste nu hantera sitt nya liv som stjärna och den otvetydiga kemin mellan henne och hennes två motspelare, samtidigt som hon lär sig vilka med och motgångar som hör till när man är den nya heta tjejen i stan . Serien finns i 2 säsonger och just nu verkar det oklart om det kommer komma en tredje, jag hoppas! En riktigt feelgood serie som jag verkligen kan rekommendera!

Sista serien för den här gången jag vill tipsa om är Champions. Serien släpptes på netflix i tisdags och jag har redan hunnit se klart hela serien haha (det var inte så många avsnitt). Serien handlar om Vince en gymägare som bor tillsammans med sin lillebror Matthew en riktigt snygg dumbom. Deras enkla liv med massa nya tjejer hela tiden förändras totalt när Vince ex flickvän dyker upp med hans tonårsson. Eftersom hans son vill plugga i New York flyttar han in med Vince och Matthew vilket går sådär... Om det kommer komma en 2a säsong av serien är oklart men tyckte den var riktigt underhållande och helt enkelt en feelgood serie! TIPS!

Om ni har tips till mig så dela gärna med er! Brukar ju få mina serietips av er! ;D <3

//Louiseelinore <3

Gillar