Tre senaste serierna #3

Nu har det gått ett tag sen jag uppdaterade er med serie tips och kände väl att det var dax. Känns som min plikt som serienörd! ;D Iallafall den här gången tänkte jag tipsa om tre serier från Netflix som jag sett under dom senaste månaderna.

Så första serien jag tänkte tipsa om är Shooter! Började kolla på den av en slump när jag var i behov av en ny serie och fastnade direkt. Det är inte så ofta jag fastnar i en serie så snabbt så this one is good! Shooter handlar om Bob Lee Swagger (Ryan Phillippe) som är en erfaren krigsveteran som blir återkallad i tjänst för att försöka förhindra ett mord på USA´s presedent vilket inte riktigt går som han planerat... Även Shantel VanSanten spelar en av huvudrollerna och ni känner nog igen henne om ni följt One tree Hill. Shooter är inspirerad av filmen med samma namn som kom ut 2007 där Mark Wahlberg spelar huvudrollen! Alla avsnitt finns på Netflix och säsong 3 är pågående nu så dom släpper ett avsnitt i veckan. TIPS TIPS TIPS!

Serie nummer två jag tänkte tipsa om idag är en relativt ny netflixserie Good Girls! Serien handlar om tre mammor med alla i stort behov utav pengar så dom bestämmer sig för att råna den lokala butiken, vilket inte riktigt går som dom planerat. Första säsongen finns ute på Netflix (10 avsnitt) och har ingen aning om det kommer komma en säsong 2 ännu men jag kan verkligen rekommendera den!

Sista serien jag tänkte tipsa om idag är en komediserie som heter One Day at a time! I serien får vi följa en kubansk-Amerikans familj där tre generationer lever under samma tak. En nyskild mamma henne tonårsdotter och son samt hennes gammalmodiga mor! En rolig serie att följa när man behöver paus från alla dramatiska ;). Alla behöver vi en komediserie att följa åt gången! Det finns två säsonger ute på Netflix och den tredje säsongen har premiär nångång i Januari 2019 antar jag.

Eftersom att ni är så himla duktiga på att tipsa mig om serier så får ni väldigt gärna göra det! :D

//Louiseelinore <3

Gillar