Tre senaste serierna #4

Har ju varit sjuk nu igen och har då haft tid att kolla igen sista avsnitten av några av serierna jag följer. Jag föredrar att vänta ett tag så man kan se flera avsnitt i rad istället för att vänta till en gång i veckan och sen behöva vänta en hel vecka igen, ja ni förstår. ^^ Tre av serierna jag har kommit ikapp med tänkte jag tipsa om idag.

Den första är Orange is the new black! Säsong 6 släpptes i slutet av Juli på Netflix och började då att kolla dom första avsnitten men sen tog jag en paus men bestämde mig för att se klart dom sista för ett tag sen. Orange is the new black är en serie jag följt sen start och fastnade direkt! Tycker den är både rolig och spännande på samma gång! Säsong 5 tyckte jag var riktigt bra tyckte handlingen var så bra! Säsong 6 började helt okej men tyckte det var riktigt segt när dom inte var kvar på Litchfield tog ett tag innan jag fastnade men dom sista 5 avsnitten var riktigt bra och är riktigt nyfiken och spänd på hur säsong 7 kommer fortsätta för JA det verkar som att det även kommer komma en säsong 7! Överlag är Orange is the new black en riktigt grym serie så jag kan definitivt tipsa om den!! (Vet att jag tipsat om den tidigare här på bloggen också.)

Den andra serien jag tänkte tipsa om är en ganska ny serie som heter Life sentence! Det som är riktigt synd är att det bara kommer att bli en säsong av serien men jag måste säga att det var en riktigt bra säsong. Serien handlar om Stella en cancersjuk tjej som bara har några månader kvar i livet när hon träffar sin livs kärlek Wes som hon bestämmer sig för att gifta sig och leva lycklig med tills dagen hon dör. Dock får hon helt plötsligt reda på att hon är frisk och måste då ställa om hela sitt liv och helt plötsligt börja leva på riktigt. Riktigt fin serie så ett stort tips till er!

Den sista serien jag tänkte tipsa om är en serie jag tjatat om ett tag nu på bloggen och det är EMPIRE! Kärlek vid första ögonkastet... Började se den här serien i början på sommaren då jag och min syster ville hitta en serie vi kunde följa tillsammans och med deras 4 säsonger ute på viaplay och att jag hade hört så bra om den här serien så bestämde vi oss för att kolla på den! Serien handlar om familjen Lyon som alltid lyckas hamna i en himla massor med drama medans dom äger ett stort hip hop skivbolag där även sönerna tävlar om en plats att få ta över hela Empire. Gillar ni hip hop och drama så är det en serie för er! Säsong 5 börjar snart sända (slutet av september) och ingen är mer taggad än jag!

//Louiseelinore <3

Gillar