Tre senaste serierna #5

Jag kommer att spendera min söndag med att fira min födelsedag och kommer därför inte att kunna uppdatera förens ikväll så jag tänkte tipsa om dom senaste serierna jag sett klart på i ett tidsinställt inlägg. Enjoy!

Den första serien jag tänkte tipsa om den här gången är The Originals! Tog ett tag innan jag fastnade i serien, dels för att jag alltid har tyckt att the Vampire diaries är bättre och dels för att jag tyckte att dom första säsongerna var lite smått sega. The Originals är alltså en spin-off till serien The Vampire diaries och handlar om syskonen Mikaelsons, dom allra första vampyrerna som är över 1000 år gamla som gör allt i sin makt för att få tillbaka sin stad som dom byggt upp och för att vinna över alla dom som gjort dom illa. Tycker det är kul att dom fick en egen serie efter några säsongen i TVD och det är kul att följa Hope´s uppväxt den mirakulösa dottern som kom till av en hybrid (hälften vampyr och hälften varulv) och en varulv. Säsong 4 och 5 vara mina absoluta favorit säsonger och även dom sista! Men känner mig inte så ledsen över det då det kommer ytterligare en spin-off till både The Vampire Diares och The Originals nu i höst där man kommer få fortsätta följa Hope! Har ni inte sett nån utav dessa serier så har ni missat något! Det lär låta "töntigt" med vampyrer och varulvar men åh vad bra dom är! 4 säsonger av serien finns på Netflix. TIPS TIPS TIPS!

Den andra serien jag tänkte tipsa om är Younger! Tror jag tipsat om den för längesen innan här på bloggen men såg ganska nyligen färdigt den och tycker den är så himla bra! Serien handlar om Liza en nyskild 40-åring som får chansen till ett drömjobb pga att hon misstas att vara en 26 åring. En riktigt bra drama/komedi serie med 5 säsonger släppta. En hel del kända ansikten som Hilary Duff, Sutton Foster och Charles Michael Davis som också spelar en av huvudrollerna i The Originals! Serien finns tyvärr inte på nån streamingsida som jag har men på HDMT.net där jag lagligt kollar på många serier. Det kommer att komma en till säsong till nästa år!

Sista serien för idag är en feel good serie som heter Young and hungry! Serien handlar om den unga framgångsrika Josh som anlitar Gabi en underpaid mat bloggare! VI får alltså följa deras relation under 5 säsonger. Skulle säga att den här serien är en stor favorit inom komedi och jag tycker att det är så tråkigt att det verkar som att säsong 5 är den sista säsongen för att Emily Osment som spelar Gabi har tackat ja till en ny serie som jag tror har premiär senare i år, får väl följa den istället då ;D Även den här serien går att se på HDMT.net lagligt och gratis just nu iallafall.

//Louiseelinore <3

Gillar