Tre senaste serierna #6

Förra söndagen så delade jag med mig utav lite serie tips så tänkte att vi gör det kanske varje söndag? (om jag hunnit se några^^) Finns ju inget mer passande än att spendera söndagen framför någon bra serie eller vad säger ni?

Den första serien jag tänkte tipsa om den här gången är The Walking dead som jag ganska nyligen sett klart alla säsonger som finns ute av. Jag älskade TWD s första två säsonger sen tyckte jag att det började det bli riktigt segt då tog ett väldigt bra tag innan jag fortsatte att kolla klart. När jag sen kom fram till säsong 5 så tyckte jag att det började bli bra igen och sen säsong 6 och 7 var mina favoriter! Den 8e säsongen tyckte jag dock inte alls var lika bra men håller tummarna på att säsong 9 kommer att bli en succé även om det känns tråkigt att det verkar vara slutet för Rick (Andrew Lincoln) som beslutat sig för att flytta tillbaka till England för att umgås mer med sina barn... Haha ja jag tar reda på allt!^^ Nått jag ser fram emot med säsong 9 (kommer ut i oktober) är att Ryan Hurst kommer att vara med (en av mina favoriter från Sons of anarchy) Spännande! Överlag så har TWD blivit en riktig favorit hos mig och jag kan verkligen rekommendera den om ni inte sett den! Behöver jag ens skriva vad den handlar om? ^^ 7 säsonger finns att streama från HBOnordic och den 8e på HDMT.net!

En annan serie som jag fastnat för är Bob´s Burgers! Innan jag kollade på den trodde jag att den skulle vara riktigt dålig men när jag inte hade nått att kolla på en kväll innan jag skulle sova så gav jag den en chans. Riktigt underhållande och en bra serie att kolla på tills man somnar efter som jag är en människa som inte klarar ha det helt tyst och mörkt när jag ska sova. Serien handlar om Familjen Belcher som äger restaurangen Bob´s Burgers dom gör allt för att få kunder men barnen och hans fru gör det inte alltid så enkelt. Ett bra tips om ni gillar animerade serier som typ family Guy och the Simpsons. Serien finns på viaplay och 9e säsongen börjar nu i Oktober.

Den sista serien är en serie som har fått en hel del kritik pga av en hel del saker som sägs och görs. Serien heter Insatiable och är en Netflix original serie. Jag tyckte den var jätterolig och underhållande. Lite sånna serier jag dras till! ^^ Den handlar iallafall om Patty en fd överviktig tjej som hamnar i bråk med en uteliggare och blir inlagd på sjukhus där hon bara får flytande föda. Hon kommer tillbaka till high school smal och vill göra allt för att hämnas på sina mobbare. En typisk Netflix serie skulle jag säga då jag dom släpper en hel del konstiga saker som man av nån anledning ändå fastnar i och tycker är bra! Trotts kritiken så kommer det att komma en säsong 2 nån gång nästa år skulle jag tro.

Har ni några serietips?

Mina andra tips:


TRE SENASTE SERIERNA #5 TRE SENASTE SERIERNA #4 TRE SENASTE SERIERNA #3 TRE SENASTE SERIERNA #2 TRE SENASTE SERIENA #1

//Louiseelinore <3

Gillar