Tre senaste serierna #7

Söndag idag vilket betyder städ och tvättdag för mig men jag tänkte iallafall dela med mig utav några serietips som jag lovat att försöka göra varje söndag! Och just söndagar passar ju perfekt till att börja se nån serie speciellt idag då det spöregnar här hos mig iallafall.

Den första serien jag tänkte tipsa om är en Stranger things! Serien handlar om en pojke som försvinner spårlöst och medans polisen, familjerna och vännerna letar efter honom så dras de in i märkliga mysterium med topphemliga experiment, skrämmande övernaturliga krafter och en väldigt underlig flicka. Serien utspelar sig på 80-talet och har en typ av koppling till it filmen. Serien finns på Netflix och har släppt två säsonger och säsong 3 verkar komma nån gång under 2019. Första säsongen var jätte bra och sen blev jag lite besviken på andra säsongen men är övertaggad på vad den tredje säsongen kommer att erbjuda men kan verkligen rekommendera den för er som gillar övernaturliga serier!

Den andra serien jag tänkte tipsa om är Take two! Serien handlar om en privatdetektiv i Los Angeles som börjar jobba med en fd stjärna som spelade i en populär snut serie innan hon hamnade på rehab för missbruksproblem. Jag fastnade i den här serien direkt men är inte förvånad då jag gillat både Hart of dixie och The O.C väldigt mycket pga Rachel Bilson. En riktigt feel good serie som jag verkligen kan rekommendera om ni gillar den typen av serier! Serien har bara en säsong och oklart om det kommer en andra, men jag hoppas verkligen det!

Den sista serien jag tänkte tipsa om idag är en väldigt underlig serie som heter Maniac. Maniac släpptes ganska nyligen på Netflix och handlar om två deprimerade främlingar som dras till att ställa upp på ett läkemedels experiment där dom blir lovade inga komplikationer eller biverkningar men det går inte riktigt som planerat. Tycker både Emma Stone och Jonah Hill är grymma skådisar så var såklart tvungen att kolla in den. Tyckte den verkade riktigt konstig och var nära på att ge upp den tills jag fastnade! Haha jag gillar ju konstiga serier. Tyckte den var väldigt fin och jag grät till och med i slutet. Ännu är det oklart om det blir en säsong två men kommer det en så lär jag se den med! så TIPS TIPS TIPS!

Har ni sett nån av dessa? Eller har nått förslag på en serie ni tycker jag ska kolla in?

Mina andra tips:
TRE SENASTE SERIERNA #6 TRE SENASTE SERIERNA #5 TRE SENASTE SERIERNA #4 TRE SENASTE SERIERNA #3 TRE SENASTE SERIERNA #2 TRE SENASTE SERIENA #1

//Louiseelinore <3

Gillar