Tre senaste serierna #8

Den första serien jag tänkte tipsa om den här söndagen är Heathers! En mörk komedi serie som är baserad på kultfilmen med samma namn. Vi får följa Veronica Sawyer och hennes kamp med en annorlunda men lika elak grupp utav heathers. Den fashionabla Heather Chandler och hennes två sidekicks Heather Duke och Heather McNamara i en nutida mix av drama, kärlek, rivalitet och humor. Jag fastnade väldigt snabbt i serien men brukar ju gilla konstigare serier också! ^^ Det händer nånting nytt hela tiden och för er som gillar den här typen av serie så kan jag verkligen rekommendera den! Hela första säsongen finns ute på HBOnordic och jag tror att en säsong två kommer nån gång nästa år.

Den andra serien jag tänkte tipsa om är Grace & Frankie. En komediserie som handlar om Grace och Frankie som är två ärkefienden tills dom inser att deras män lämnar dom för att leva med varandra. Nu blir det helt omöjligt för dom att bli av med varandra. Jag ÄÄÄLSKAR den här serien, så otroligt underhållande med massor av kända ansikten. En riktig feel good serie som jag verkligen kan rekommendera. Det finns 4 säsonger ute på Netflix och säsong 5 släpps i början på 2019!

Den sista serien för idag är Atypical! Jag såg nyss klart säsong 2 som var hur bra som helst snäppet bättre än säsong 1 faktiskt om man frågar mig. Serien handlar om 18-årige Sam som har en autistisk diagnos och söker efter kärleken och ett självständigt liv. När hans familj går igenom stora förändringar i vardagen börjar de alla ifrågasätta: Vad innebär det egentligen att vara normal? En komedi serie som går rätt in i hjärtat så ett stort tips! Serien finns på Netflix och jag håller tummarna på att det blir en säsong 3 nästa år!

Andra tips på bloggen:

TRE SENASTE SERIERNA #7 TRE SENASTE SERIERNA #6 TRE SENASTE SERIERNA #5 TRE SENASTE SERIERNA #4 TRE SENASTE SERIERNA #3 TRE SENASTE SERIERNA #2 TRE SENASTE SERIENA #1

//Louiseelinore <3

Gillar