TRE SENASTE SERIERNA #9

Söndag igen och som vanligt nya serie tips! Denna gången blir det tre serier som alla finns på NETFLIX!

Första serien som jag tänkte tipsa om heter somewhere between! Serien handlar om en lokal nyhetsproducent som får chansen att återuppleva en hemsk vecka och stoppa en seriemördare. Lyckas hon inte så förlorar hon sin dotter för alltid. Jag fastnade direkt i den här serien och såg klart den första säsongen (10 avsnitt) ganska snabbt! Varje avsnitt slutade väldigt spännande så man var tvungen att se nästa, även fast jag fick stanna uppe hela natten! ^^ Så tips! Dock vet jag inte om de kommer en andra säsong MEN å andra sidan så behövdes inte de då slutet var riktigt bra!

Den andra serien som jag tänkte tipsa om är The Good cop! En rolig komedi som handlar om en ärlig man som försöker sköta sitt jobb som polis och samtidigt hålla koll på sin godhjärtade men långt ifrån laglydiga pappa. Jätte rolig och härlig serie som jag ganska nyligen såg klart och kan rekommendera! Hela första säsongen finns ute men ännu är det inte klart om det kommer en säsong 2, men hoppas!

Den sista serien är Paradise P.D! Serien handlar om en ung och hungrig polis börjar jobba på samma jobb som hans pappa, som tillsammans med sina klantiga kollegor försöker utreda en stor knarkhärva! Haha gillar du den här typen av serier så kommer du älska den här och med denna typen så menar jag family Guy, the Simpsons och så vidare. Jag tyckte den var underhållande och eftersom den som alla dom andra jag tipsat om idag är ganska nya på Netflix så är det oklart ännu om en säsong två kommer, men jag hoppas det! :D

//Louiseelinore <3

Gillar