Två senaste filmerna...

Hej hjärtan! Tänkte tipsa er två filmer som jag sett nyligen. Alltså Brain on fire och Smurfs the lost village. Brain on fire handlar om en tjej som lever livet med drömjobbet och en nyfunnen pojkvän. Helt plötsligt börjar hon må konstigt och folk runt omkring börjar reagera på att hon inte beter sig normalt, men trotts att läkaren har gjort massor med tester så kan dom inte hitta vad felet är! Filmen är från 2016 och är verklighetsbaserad sen är det ett plus att Chloe Grace Moretz är sån himla grym skådespelare.

Sen har vi ju the smurfs och vem älskar inte smurfarna? :D I do! I denna nya filmen får vi följa med Smurfette och några utav hennes bröder medans dom söker efter en smurf som hon stötte på när hon kom lite för långt hemifrån, samtidigt som dom måste hålla sig borta i från Gargamel? Finns det fler smurfar? och är hon verkligen den enda tjejen? Hihi den här filmen är så himla mysig och kommer definitivt se den flera gånger med lillebror!

Vad har ni sett för filmer det senaste? Någon jag borde ta och se? Lämna en kommentar och om ni gillar mina filmtips så får ni gärna gilla det här inlägget så jag vet ifall jag ska göra fler <3

//Louiseelinore <3

Gillar