Två småbröder

Hej finisar!

Jag påverkas så mycket av vädret och har extrem huvudvärk alltid när det är åska i luften som det var både igår och idag så är inte superpigg men tänker inte låta det förstöra min dag ändå! 😊 Sist jag bloggade var i måndags och då sa jag ju att jag var tillbaka men det gick inte så bra! Jag vet att det är helt okej att vara borta och att ni är så underbara och finns kvar ändå men känner mig ändå någonstans dålig. Jag mår bra av min blogg, den/ni ger mig glädje men det är min motivation, jag vet inte riktigt vart den försvunnit!

Om jag ska vara ärlig har jag varit ganska deprimerad dom senaste veckorna kan inte riktigt sätta ord exakt på varför men så är livet lite med ADHD man har sämre perioder. Allt känns jobbigt till och med att äta så ja ni kanske förstår varför jag inte är 100% blogg nu. Har sånna perioder till och från men jag vet att det kommer att bli bättre!

Så vad har jag gjort sen i måndags? Inte något speciellt egentligen! Storhandlade i måndagskväll och strax innan det så drog jag för att träffa mina småbröder, yes jag har två nu för enligt min lillebror är hans nya kanin stampe också min lillebror haha så var ju såklart tvungen att mysa med honom. Var helt slut efter storhandlingen iallafall så när vi kom hem gjorde vi inget mer än kollade på 13 reasons why!

Tisdagen var sis här och jag drog på psykologsamtal 2! Det känns bra än så länge men otroligt läskigt! Jag har så svårt att prata om saker på djupet och om trauman jag varit med om men än sålänge så har vi inte gått in på djupet utan mer lite ytligt för att jag ska känna mig bekväm. Men som sagt så är jag livrädd för att få ut allt och bearbeta saker för är rädd för hur ont det kommer göra att öppna upp det som jag aldrig pratar med någon om. Någon av er som har erfarenhet utav psykolog?

Efter psykologen så fick jag umgås med lillebror! Det var supermysigt och han stannade hela kvällen tills mamma hämtade honom, tur att han kommer till mig imorgon igen för saknar han redan, finns ingen bättre unge! ❤

Igår var första dagen på länge jag spenderade själv haha är så ovan vid att vara själv nu för tiden så det är nästan sorgligt! Men tur att jag har Roxie vid min sida för utan henne i dom här tuffare perioderna vet jag inte vad jag hade gjort. Men kvällen var jag inte själv längre då bestie kom hit och spelade och kollade på ett avsnitt utav 13 reasons why. Nu har vi bara 4 avsnitt kvar och är så taggad! Hoppas någonstans att vi hinner se klart dom idag! 😃

Nu ska jag iallafall kolla på nått annat medans jag väntar på tvätten men jag hoppas ni får en underbar dag! ❤

//Louiseelinore <3

Gillar