Underhåller mig själv

Min Kreativa sida

Det finns inte direkt mycket att göra när man är sjuk. ( Ja jag är fortfarande sjuk). Men har spenderat timmar med att bygga olika byggnader som jag blev inspirerad av på youtube i the sims 4 (När värktabletterna har funkat som bäst). Har kind of blivit beroende av att kolla på kreativa byggnader i the sims 4 på youtube och har spenderat nätterna med att undehålla mig med det då jag inte kunnat sova för min halsont, hosta och feberfrossa, det och Shane Dawson he is amaziiing! Speciellt hans conspiracy theories, OMG!

Idag var jag dock trött på att sitta framför datorn så bestämde mig för att rita så jag gjorde det, i min säng haha. Var så grymt längesen jag skissade nånting och även fast jag inte är bäst på att måla så är det så himla satisfying! Dock har jag hållt på så länge att jag glömt att äta haha så får ta mig nått litet nu innan jag tänkte ta värktabletter och göra i ordning mig för sängen. Tack för tipsen av serier i förra inlägget! Vissa av dom har jag faktiskt funderat på att se men inte tagit tag i. Fick ju även tipset izombie som jag och min syster började kolla på igår och som jag tänkte fortsätta kolla på idag! Måste såklart ut med vovven först också struggle när kroppen inte orkar nånting. Hoppas ni haft en riktigt bra helg hjärtan!

BTW så blir det ingen träningsvecka update den här veckan för har inte tränat nånting, men förhoppningsvis kanske jag kan träna nått pass under kommande veckan. ;D

//Louiseelinore <3

Gillar