Unicorn cupcakes och en stolt syster

Här har ni resultatet av vad jag bakade här om dagen! Unicorn cupcakes! 😃 Använde sockerpasta som inte var speciellt enkelt att jobba med eller speciellt gott heller så nu har jag beställt hem marsipan. Iallafall säg till om ni vill ha recept på dessa!

Jag har mått väldigt illa idag, haha gud vad du gnäller Louise. Men antar att jag får stå ut med alla biverkningar utav medicinen ganska länge eftersom det tar ett tag innan jag kommer komma upp i rätt dos. Jag är iallafall riktigt glad att det är fredag! 😃 Sis är påväg hit och vi ska laga mat och se på vårat älskade empire, haha ett måste varje gång det släppts ett nytt avsnitt. Hon ska även hjälpa mig att gräva fram allt julpynt, för det är väl snart dax att pynta?! OCH vi ska baka, lär ju baka en massor nu med den nya ugnen som sagt. 😂

Jag har spenderat den här dagen med att städa och rensa. Man kan ju tro att jag inte gör annat än att städa haha men det blir så stökigt när man har en hund som hårar ner och drar runt hennes 1000 leksaker överallt! ^^ Nu har hon dock dragit in det mesta i min walk in closet (om man nu kan kalla det så). Lite gulligt att hon släpat in min lillebrors täcke som han har när han är här och nu spenderar hon en hel del tid med att sova på det. Vet inte om hon saknar min lillebror eller om hon bara är trött på mig. 😂 Lite fascinerad över hur smarta och roliga hundar är ändå. På tal om min lillebror så är jag så stolt över honom! Han gjorde en sak idag som fick mig att nästan börja gråta för jag är så stolt över honom (kanske kan berätta längre fram)! Finis! Längtar så tills jag får krama honom nästa vecka! Iallafall jag hoppas ni får en riktigt underbar fredag!

//Louiseelinore <3

Gillar