Ur balans

Hej finisar! Höll helt på att glömma bloggis idag, inte bra! Men tror det är för att min kropp är helt ur balans. Jag har inte fått behålla så mycket av det jag ätit dom senaste dagarna och det gör att jag går runt och är brutalt hungrig hela tiden och det leder till huvudvärk och illamående. Wtf vet inte riktigt vad det är med mig men förhoppningsvis går det över snart.

Men för att inte gnälla för mycket så kan jag nämna att jag hade en riktigt mysig lördag! Vi lagade supergod mat och käkade ost och kex framför filmen man of steel på kvällen. Jag har även druckit årets första julmust, det är ju så himla gott! Dock måste det vara light annars är det äckligt! Haha så har vi bokat oss på att gå på visning nästa helg, hur kul? 😃

Denna söndag är extremt seg måste jag erkänna men trotts att min mage och hela jag mår katastrofalt haha så har jag faktiskt lyckats köra ett intervallpass på löpbandet, jag vet helt sjukt!Jag är helt slut nu dock och väntar på att Robin ska komma så vi kan äta nån gång för som sagt, brutalt hungrig hela tiden! 😂 Men det är inte bara jag som mår så här utan Robin också så vet inte om vi fått i oss någon konstig bakterie?

Hoppas ni har och får en fantastisk söndag! 😍

//Louiseelinore <3

Gillar