Vad jag önskar mig i julklapp

Innehåller affiliate-länkar

Hej finisar jag är fortfarande sjuk och har därför inte haft någon ork till bloggisen! Känns inte riktigt som denna förkylning är så sugen på att lämna mig men håller tummarna att jag blir piggare snart! Fy va tråkigt det är att inte ha någon ork till någonting.

Någonting jag gjort dom senaste dagarna är att planera julklappar! Den enda som är svårast just nu att komma på nått till är till pappa så har ni tips vad man kan köpa till en far som typ har allt?!

Jag har även under dessa dagar funderat ut några saker som jag själv önskar mig för att jag fått frågan och tänkte dela med mig till er för lite inspo eller helt enkelt för att det är kul!

Det viktigaste är ju såklart inte att ge eller få paket, utan det viktigaste är ju att va med personer som får en att må bra och det finns saker som man inte kan köpa som jag hade önskat mig mer än nått annat! Glöm aldrig att saker absolut inte är viktigt, tanken är betydligt viktigare! ❤

En rosa köksmaskin! Jag älskar ju att baka och önskar mig tillbehör till bakning överlag men någonting jag önskar lite extra mycket är just en rosa köksmaskin! Det här är en lite billigare variant då jag känner att det kanske inte är värt att lägga flera tusen på min första haha och speciellt inte om jag ska önska mig denna av någon annan! Finns HÄR !(även i vitt och svart)

En ipad i roseguld, man har ju rätt att önska sig vad man vill! 😉Finns HÄR.

Galler för foton och så vidare gärna ett stort men detta här ovan var superfint! Finns HÄR.

Popcorn maskin!!! Älskar popcorn och har alltid velat ha en! 😃Finns HÄR.

En Foreo luna play. Känns som alla har en utom jag och det ser så otroligt skönt ut att bli ren i facet med den! Finns HÄR.

Denna otroligt snygga palett som Shane Dawson har gjort tillsammans med Jeffree star! Tycker den ser otroligt fin och och jag älskar dessa människor på youtube så ett måste!! Tror jag kommer köpa denna till mig själv men den är slut för tillfället (hoppas den kommer tillbaka)! Finns HÄR.

Det är vad jag önskar mig just nu! Vad önskar ni er i julklapp eller bara allmänt i livet?

//Louiseelinore <3

Gillar