Vad jag tycker om 13 reasons why säsong 2

Kan innehålla spoilers!

Nu har det gått ca 3 veckor sedan säsong 2 utav 13 reasons why släpptes på netflix och jag har nu äntligen sett klart den. Som jag nämnt innan så ville jag inte streckkolla på hela säsongen, dels för att jag inte vill att den ska ta slut för snabbt och också för att den är så känslosam och för att jag känner igen mig i så många känslor (som säkert många gör).

Helt ärligt så finns det så otroligt mycket att skriva om den här serien men vill inte avslöja för mycket ifall du inte har hunnit se den än eller inte sett den alls... VAD VÄNTAR DU PÅ?? ;) Men jag kommer göra inläggt så kort som möjligt, haha!

När jag fick reda på att det skulle komma en ny säsong av 13 reasons why så undrade jag hur dom skulle kunna fortsätta så var lite skeptiskt och har sen dess varit grymt nyfiken på den nya säsongen. Nu när den släppts och jag sett den så är jag otroligt glad att det kom en ny säsong, för wow vad bra dom fick till det! Jag tycker till och med att andra säsongen är snäppet bättre än första!

Min favorit relation under den här säsongen är Clay och Justins Bromance! OMG den är så fin! Hur så olika människor kan komma varandra så nära! Säsong två fokuserar på rättegången, vänskapen och återhämtningen. Vi får lära känna alla karaktärer betydligt bättre och jag fick nya favoriter som Jessica, Zach och Taylor.

Jag är grymt imponerad över hur grymma skådisar dom är alla, wow! Har inte sett en enda serie någonsin innan som fått det så verkligt och viktigt som 13 reasons why lyckats med och jag tror att det är många där ute som kan känna igen sig i många delar av serien. Jag hoppas också att den här serien hjälper många unga där ute!

Den värsta scenen på slutet var riktigt jobbig att kolla på, kommer såklart inte gå in på den speciellt mycket men jag tycker så otroligt synd om den drabbade personen och blir så irriterad över hur en människa kan göra så mot en annan. Tänka sig att det fanns nån snäppet värre än Bryce!

Säsong 3 av 13 reasons why kommer att komma 2019 vilket kändes troligt när man såg sista avsnittet innan det var bekräftat. Dock så kommer inte Hannah (Katherine Langford) att vara med, redan bekräftat av henne på hennes Instagram så det ska bli otroligt spännande att se hur säsong 3 kommer att se ut! Har ni sett serien och vad tycker ni isåfall? :D

//Louiseelinore <3

Gillar