Varför jag älskar vårat hem

Utsikten är en stor anledning till att jag älskar vårat hem! 🥰 Känner mig bortskämd!

Hej finisar! 🌸 Jag har inte alltid världens tid att uppdatera här! Igår spenderade jag största delen av dagen och vilade. Tror verkligen jag behövde det. Idag kom jag knappt upp ur sängen dock för har sträckt ryggen 😴. Men har försökt röra på mig och så under morgonen och nu kan jag iallafall existera även att det gör galet ont! Jag var väldigt nära att skriva till en kollega och kolla om hon ville ta mitt pass idag men tänkte skärp dig Louise du klarar det ändå så jag hoppade över det!

Jag ska strax dra till jobbet nu men ska kissa vovvsingarna först och få i mig något mer att äta och vänta på att dammsugaren städat klart sovrummet.

Sömnbristen är total nu! Min ena hund är skendräktig och ligger och flåsar på nätterna i mitt öra och den andra löper och kan inte få någon ro. Tror det är därför jag känner mig sjuk konstant men det är förhoppningsvis över snart.

Jobb idag som sagt! Jobbar 12.30-19 och sen hem och måla på min pågående tavla som faktiskt är en tavla till min mamma. Hon har tjatat om en länge och nu när jag blev klar med skräcktavlan så har jag tagit mig tid till att måla på den. Den är faktiskt snart klar och självklart ska ni få se resultatet då. Resultatet av skräckfilmstavlan kommer upp senare idag om jag får tid till det.

Hoppas ni får en fantastisk torsdag! 🌸

//Louiseelinore <3

Gillar