Varför ska det vara pinsamt att prata om?

I samarbete med Oliverocheva.se


Jag tänkte prata om någonting som är lite tabu men som verkligen inte borde vara det och det jag tänkte prata om är sex relaterat. Jag brukar vanligtvis inte dela med mig utav sånt här på bloggis men varför inte? Det är helt naturligt, både med sig själv och med partners eller kanske till och med för vissa med fler partners och det borde inte vara pinsamt eller jobbigt att prata om alls.

Men det jag tänkte att jag mest ska fokusera på i detta inlägget är sexleksaker. Sexleksaker för mig är väldigt viktigt både med min partner och med mig själv. Det finns så många olika varianter och saker som man kan testa! För att ha en bra relation så är det viktigt att man kan känna sig bekväm och våga testa nya saker och även med sig själv och det är ingenting man ska behöva skämmas över alls! För det är helt naturligt och till och med hälsosamt!

Jag har långt ifrån testat allt som finns ute på marknaden men jag är inte den som inte vågar göra det och tycker bara det är grymt kul om man kan göra det tillsammans med någon annan eller ja såklart med sig själv också! Jag upplevde min första orgasm någonsin med en vibrator för några år sen om jag ska vara helt ärlig och innan dess trodde jag att det var helt omöjligt för mig att få det så har bara positiva erfarenheter utav dom sexleksakerna jag testat.

Dessa är helt klart mina favoriter just nu, en grym uppfinning som gjort mig så mycket gladare haha när jag behöver det! Den första är en Satisfyer och den andra en Womanizer. Kan verkligen rekommendera dessa för maximal njutning utan att överdriva!

Dessa två och så mycket mer roligt kan du hitta inne på Oliverocheva.se bland deras stora utbud. Där du får fri frakt när du beställer över 500 kr och otroligt bra priser. Sen får du varan i ett diskret paket, vilket är otroligt bra om du tycker sånt här är jobbigt och dom har också en säker betalning. Så kika in där vetja för att göra vardagen lite roligare och skönare! 💛

//Louiseelinore <3

Gillar