Världens bästa

Hej fina ni! Vill bara först tacka för erat fina support! ❤️ mår inte direkt bättre idag men håller tummarna på att det vänder för är så trött på att vara sjuk nu! Min chef har också fått Corona och blir så stressad över att inte kunna jobba😅. Vi är redan ganska få i personalen så vill bara tillbaka nu!

Idag fyller världens finaste och bästa lillebror 12 år! Kan inte förstå att han redan är 12! Känns som igår när han var en liten plutt som var besatt av mig och skulle göra allt som jag gjorde, han skulle vara med mig 24h om dygnet helst och jag fick inte ens gå på toa utan att han stod och ryckte i dörren! 😂 Nu är han stor och det viktigaste som finns just nu är Fortnite och datorn! Men han tar sig ändå tid till att umgås med mig ibland och han bryr sig verkligen om sin familj! Hur han kan bara kan ligga och hålla armen om än en hel film eller hur han alltid skrattar åt mina skämt och supportar allt jag gör! Älskar att han är mitt största fan i allt kreativt jag gör! Det betyder så mycket!

Vi ska fira han när vi är friska såklart! Men ville bara ta mig tid här på bloggis att hylla honom! Hur stark han är fast han varit med om hemska saker! Mamma hade en sambo som misshandlade honom men kom undan med det i rätten för att han inte slagit honom tillräckligt enligt dom😡. Hur hans pappa gick bort för inte alls länge sen! En stark 12-åring som inte alltid har det lätt men i slutändan ändå är världens finaste 12-åring! Älskar dig! ❤️

Älskar också bandet mellan min stora hund och honom! Det är så fint så jag blir tårögd! 🥰

//Louiseelinore <3

Gillar