Veckans planer

Bild 1: Slängde ihop lite olika ljuslyktor till det nya sovrummet för ett tag sen! Bild 2: gårdagens fika.

Hej finisar! 💕

Jag är galet trött efter att ha varit uppe sen 5 imorse. Jag har ju varit ledig i så många dagar så har inte riktigt behövt gå upp tidigt. Idag var jag bara på personalmöte dock så var hemma till 12 igen.

Vi har haft en bra helg här. Fredagen bestod ju av shopping och sambons läkarbesök, lördagen blev det kanske inte super mycket gjort och jag mådde inte på topp men känner ändå att det var en okej lördag där vi vilade upp oss och handlade och så. Igår hade vi kalas för sambon. Han har så många medlemmar i sin familj så det blir lite mycket men det var ändå trevligt! 😊 Hoppas ni haft en bra helg!

Jag tänkte iallafall dela med mig av veckans planer:

Måndag: personalmöte 8-11. Avslutades vid 10 dock men valde att jobba i butiken en timme till eftersom jag var schemalagd så och ville inte gå miste om den timmen 😜. Min sambo ska hämta upp både min lillebror och syster efter han jobbat klart för dom ska sova här tills imorgon. Mamma ska också sova över för dom ska vara hundvakt men hon jobbar till 21.30 så hon kommer när vi går och lägger oss.

Tisdag: Jobbar 8.00-16.00. Ska hämta upp min chef på morgonen för hon och jag ska på utbildning via datorn på jobbet så vi ska köpa frukost och göra den tillsammans. Bor ni i Jönköping och är medlemmar på panduro så får ni snart veta vad utbildningen innebär för oss. Är bygge inför påsk imorgon med på jobbet så lär komma hem helt slut efter jobbet! Hoppas mamma lagar mat! 😂 Sambon har innebandy på tisdagar så han är inte hemma förens sent!

Onsdag: ska på kbt och så jobbar jag ett kort pass 17-20.10 men ska kolla ifall jag kan få jobba någon extra timme iallafall så jag slipper vänta för länge inne i stan innan jobb.

Torsdag: Ledig! Har inga planer mer än det vanliga att fixa hemma.

Fredag: ledig då med men kanske ska på aw med jobbet.

Lördag och söndag: vi har inget helt planerat då heller utöver det vanliga! Tror att sambons syster som inte kunde komma igår kommer med sina barn någon gång i helgen! Hur ser era planer it? ❤️

//Louiseelinore <3

Gillar