Veckans planer

Försökte mig på att måla om en vas och gjorde lite egna ”blad”. Tröttnade ganska fort så fick bli så 👍🏼.

Godmorgon måndag! Hur snabbt gick inte helgen? Känns verkligen inte som jag fick nått vettigt gjort. Men det fick jag nog. Var nöjd när jag under söndagen hann tvätta en hel del, laga matlådor och mat tills idag då jag jobbar kväll. Vek in all tvätt och städade gjorde jag med så kändes ändå som jag var nöjd när jag gick och la mig.

Jag sov dock extremt dåligt inatt! Hade världens kramper i magen och vet inte varför😱 Min gulliga sambo klappade på mig varje gång jag gnällde till så stackarn är nog en zombie han med idag! Tur jag redan lagat mat tills ikväll så han slipper! 😘

Nog om det! Det är dax för veckans planer som det har blivit den senaste tiden här i bloggisen på måndagar:

Måndag: Jobbar 13-18.

Tisdag: Ledig! Hoppas på fint väder så jag och hundarna kan vara ute en massor!

Onsdag: Ledig! Ska på kbt bara en sväng annars så har jag inget planerat!

Torsdag: Jobbar 15-19 skulle varit ledig men eftersom vi börjat med Work shop på panduro som kunderna får vara med på så blir det min första på torsdag. Tror inte vi blir så många första gången och det känns skönt eftersom min chef vill att jag alltid ska hålla i dom varje gång😅. Kan bli kul! Vi ska iallafall lära oss punch needeling och måla och designa våra egna tygpåsar första gången! Nytt för mig med så håller på att lära mig för fullt nu.

Fredag: Jobbar 17.10 till 20.10.

Lördag: Ledig men ska antagligen ut och bowla med jobbet. Har inte bestämt mig än om jag ska med eller inte. Vi har så himla mycket att göra med renoveringen på helgerna nu om vi ska kunna flytta ner sovrummet snart.

Söndag: Jobbar 10.30-16.

//Louiseelinore <3

Gillar