Veckans planer

Godmorgon!

Klockan ringde vid 6 idag för idag är det våran stora inventeringsdag! Dom andra börjar 7 jag börjar 9 och ska va jag förstod det ha mest hand om kassan och kunderna ( vad jag är bäst på ). Mest för att jag är sjukskriven och jobbar 75% så får ju bara jobba det varje vecka och inget extra. Denna veckans jobb pass är lite oklar men tänkte ändå dela med mig hur det ser ut nu. Tanken var att jag skulle börja jobba 100% igen den 1 april men på grund av att jag börjat på kbt så kommer jag fortsätta att bara jobba 75% ett tag till och där av kanske något pass kommer ändras ifrån schemat.

Måndag: Jobbar 9-17.30. Kan nog få sluta tidigare beroende på hur allt går idag. Sen hem och fortsätta rensa och städa!

Tisdag: Ledig! Tänkte ta en dag med målande på min tavla. Och köra diys som jag är besatt av just nu! 😍 Tänker inte ha några måsten denna dagen iallafall! Kommer även få min dammsugare jag beställt hemlevererad denna dag!

Onsdag: sambons operation! Vi vet inte riktigt tid än men vi kommer få åka till Eksjö så känns som det kan ta en hel dag/ kväll! Min underbara syster passar hundarna och hon ska även sova över sen.

Torsdag: ledig även då! Jag och min syster ska göra fotoalbum av våra foton när vi var små! Vi har pratat om det länge och det kommer bli så mysigt!

Fredag: jobbar 14-20.10!

Lördag: jobbar 9.30-17.

Söndag: jobbar 12-17.10

Hur ser eran vecka ut? 🥰

Sov första natten i vårat nya sovrum! Blev dock lite problem så vi blev inte helt klara med allt men vi blev ändå klara så pass mycket att vi kan sova där! 🤩 Sambon är ledig idag så han ska nog måla elementen och så.

Liten bild på hundarnas säng som står i vårat gamla sovrum ser ut just nu! Kommer bygga den mysigare och sy söta kuddar och så där mer! ❤️

//Louiseelinore <3

Gillar