Veckans planer

Godmorgon finisar! 🌾

Jag har varit vaken sen 6 imorse och Àr ganska sÀker pÄ att jag kommer vara helt slut vid 21 ikvÀll nÀr jag kommer hem!

Helgen har spenderats med att stĂ€da och fixa hemma. Sambon byggde Ă€ven halva vĂ€ggen bakom sĂ€ngen igĂ„r! Ni kommer att fĂ„ se den sĂ„klart nĂ€r den Ă€r klar! Jag spelade Xbox! 😂 hjĂ€lpte honom sĂ„klart nĂ€r han behövde hjĂ€lp och förhoppningsvis Ă€r den helt klar till nĂ€sta helg! IgĂ„r var det Ă€ven hockey, semifinal och hv vann sĂ„klart andra av andra matchen nu hĂ„ller vi bara tummarna pĂ„ att dom vinner dom 2 kommande med sĂ„ dom Ă€r till final! đŸ€©

Veckans planer dÄ:

MÄndag: Jobbar 12-20.10 idag! Skulle jobbat till 19 men ska vara med och se sÄ det blir rÀtt med en ny anstÀlld vid stÀngning. Har varit vaken sen klockan 6 idag för att hinna rasta hundarna ordentligt innan jag drar men ocksÄ för att kunna kolla youtube och dricka kaffe i lugn och ro. Nu Àr det snart dax att dra dock.

Tisdag: ledig! Ska mÄla vÀggar och pÄ min tavla och sen Àr det hockey!

Onsdag: Ledig men har kbt efter 2 veckors uppehÄll sÄ mÄste ta mig in till stan ÀndÄ. Annars blir det fixa hemma som vanligt!

Torsdag: Ledig! Samma hÀr fixa hemma och sÄ. Har inga direkta planer mina lediga dagar! Förhoppningsvis sista semifinal matchen för hv!

Fredag: förutom idag! Jag Àr ledig Àven denna dagen men vi ska pÄ barnkalas pÄ dagen och sen ska vi fira lite pÄsk med mamma, lillebror och syster pÄ eftermiddagen + att dom ska sova över!

Lördag: jobbar 10.30-16.10.

Söndag: jobbar 10.30-16.

IgĂ„r slĂ€ngde jag ihop lite oboygrottor under tiden maten lagades och dom blev sĂ„ goda! đŸ€©

//Louiseelinore <3

Gillar