Veckans planer

Jag har haft en ganska full helg ändå och idag när jag varit ledig så har jag typ bara sovit och rastat hundarna i mellan! Helt sjukt hur trött jag är! 😂

Jobbade iallafall fredagkväll till stängning åkte hem och fick inprincip gå och lägga mig direkt för jag var så trött! På lördagen gick jag upp tidigt fixade mig och plockade upp min gamla chef som jobbar i en annan butik på asecs. Mysigt att få spendera lite tid med henne tills jag var tvungen att förbereda butiken för öppning.

I helgen har det varit fest på asecs och det var verkligen fullt med folk och jag har sån träningsvärk efter lördagens pass! Var bara still i 30 minuter under min rast annars var det fullt ös! Slutade vid 16 och drog hem och somnade på soffan medans min syster och sambo var och handlade haha skönt! 🤩 När dom kom hem blev det pizza och film och även denna dag gick vi och la oss tidigt!

Söndagen vaknade jag vid 8 tiden och satte på kaffe sen väckte jag dom andra och sa att det var dax att gå upp och baka och laga mat. Bakade världens godaste lemoncurd cheesecake. Pappa och farbror kom vid 11 tiden och han hade med sig massa presenter och skämde bort oss även fast det var dom vi skulle fira😂. Vi fick en drönare som jag inte vet vad vi ska ha till, en projektor som jag så gärna ville ha och massa drickor och snacks mm. Sen käkade vi maten som vi spenderade massa tid med att laga. Potatisgratäng, grillat kött, köttbullar och en god sallad. Alltså mums! Allt var så gott. Vi kollade film när dom drog hem sen och masked singer i väntan på hockeyn. Hockeyn behöver vi inte ens diskutera! Hoppas det går bättre på onsdag!

Veckans planer:

Måndag: jag har ju sovit halva dagen som sagt och inte direkt gjort någonting produktivt! 😂

Tisdag: Jobbar 15-20.10! Ska försöka få lite gjort hemma innan passet.

Onsdag: Ledig! Jag har verkligen inget planerat direkt denna dagen heller.

Torsdag: jobbar 11-19.

Fredag: jobbar 11-19.

Helgen: jag är ju ledig denna helg men sen kommer jag jobba två i rad om jag inte minns fel så det blir bara att mysa med min sambo i helgen och få saker gjorda hemma. Sambon pratade om att vi kanske skulle gå på bio eller om jag kanske ska ta ut min middag i helgen som jag fick i adventskalendern i julas😂.

Så en vecka med mindre planer men det känns otroligt skönt när jag är så trött nu för tiden. Hoppas ni mår bra finisar! ❤️

//Louiseelinore <3

Gillar