Veckans planer

En oldie men hur varje dags mys ser ut med min lilla hund! Världens gosigaste 24h om dygnet! ❤️

Helgen bara flög förbi var ju ledig i fredags eftersom jag bytt flera pass i maj och tog det ganska lugnt till sambon kom hem och vi käkade tacos och kollade senare på masked singer!

Lördagen spenderade jag stora delar i soffan för mådde inte alls på topp så tur min underbara sambo kunde ta hand om mig och hundarna. ❤️

Söndagen var också ganska lugn! Vi åkte till sambons syster med sambo och åt sushi tillsammans vilket var super mysigt sen handlade vi lite hem.

Idag har jag jobbat 11-19 passet! Jag har haft så svårt med maten det senaste så min chef supportar mig och gick och köpte frukt och juice som jag är besatt av 😍 Hon är fantastisk! Kom hem vid 20 tiden och sambon hade gjort kött och pommes tills jag kom hem och det fick jag ändå i mig! Har perioder då jag har svårare att äta så det försvinner nog snart! 😊

Tisdag: Ledig! Eftersom min sambo jobbar och sen har innebandy och inte åker hem emellan så har jag tvingat hit min syster gör att umgås med mig efter hon jobbat! Vi ska äta kinamat och bara umgås! Så mysigt! ❤️ ska även förbereda lite saker inför workshopen som är på torsdag!

Onsdag: ledig! Ska in på kbt dock så ska bli kul eftersom det varit ett uppehåll nu.

Torsdag: jobbar 15.30-19.30 för att det är workshop! Woho!

Fredag: Ledig! Skulle jobbat men bytte bort ett pass mot ett annat i maj igen så blir himla mycket ledigt😂.

Lördag: jobbar 9.30-17.

Söndag: jobbar 10.30-16.

//Louiseelinore <3

Gillar