Veckans planer

Jag hade tänkt blogga imorse men tiden går så fort och jag var tvungen att spendera en stor del med att skotta fram min bil då vi haft världens snökaos idag! Tack för era fina kommentarer på min Disney tavla! 🤩 Kämpade så med den länge och nu måste jag ta med den till mitt jobb som visning😂. Min chef tvingade mig! Känns lite pinsamt ändå! 😂

Har jobbat idag och har varit på så bra humör! Hoppas det håller i sig resten av veckan! Efter jobbet körde jag hem min chef och sen fastnade jag bakom plogbilarna så tog ett tag att komma hem. Väl hemma så fick sambon fixa varma mackor medans jag bara satt i soffan en stund. Nu har vi precis varit ute med hundarna för en sista kiss och jag har hoppat ner i sängen för att snart sova! Jag är så trött!

Då hur kommer veckan att se ut?

Måndag: Jobbade 14-18

Tisdag: Jobbar även då 14-18 innan det ska jag hinna måla på min nya tavla ett laget med vitt! Efter jobbet ska jag hem där min syster kommer vara och laga tacos till oss! 🤩

Onsdag: Ledig! Jag ska på kbt som varje onsdag nu mera och sen har jag inget mer planerat.

Torsdag: inga planer då heller! Jag är ledig och kommer bara städa och fixa hemma.

Fredag: jag har tagit ledigt även då på grund av att jag ska med sambon på obehagliga undersökningar han måste göra innan han ska opereras. Mår han bra efter så ska vi in på Ikea och köpa gardiner och gardinstänger till vårat pågående sovrum.

Lördag: blir full dag med mer renovering där nere förhoppningsvis!

Söndag: kalas för sambon med hans familj!

Gårdagens fika. Jag och lillebror ska alltid ha specialfika 😂 dom andra fick blåbärspaj som min syster gjorde! 😍👍🏼

Sambon fick en spikpistol av mig i födelsedagspresent och den testade jag till att få fast tyget på garderoberna! Så smidigt!

//Louiseelinore <3

Gillar