Veckans slappdag

Godmorgon mina finisar! 💕

Jag har varit vaken ett bra tag men vi ligger kvar i sĂ€ngen och kollar pĂ„ Lost och jag kĂ€nner mig inte alls pigg pĂ„ att gĂ„ upp! 😂 Hade varit skönt att bara fĂ„ ligga kvar i sĂ€ngen en hel dag för att vila upp inför en ny jobbvecka. SĂ„ kommer det inte bli! Har en hel del att göra hemma men det Ă€r Ă€ndĂ„ söndag sĂ„ kommer göra allt i min egen takt idag! đŸ€©

Helgen har som vanligt gÄtt snabbt! Jobbade i fredags och var hemma vid 20 tiden. DÄ hade sambon fixat mat och jag var sÄ trött sÄ la mig i sÀngen och kollade pÄ ipaden medans han sÄg klart hockeyn. Vi kollade pÄ den nya filmen Dog efter hans hockey och sen somnade jag som en gris! Den filmen var galet bra och sorglig!

Lördagen vaknade jag ganska tidigt, stĂ€dade lite tog hand om hundarna medans sambon lĂ„g kvar. Mamma och lillebror kom sen lite senare och hon lagade mat till oss 😍. Biff sĂ„s och potatis som hon Ă€r bĂ€st pĂ„! Dom stannade nĂ„gra timmar och vi hann kolla pĂ„ den nya Disney filmen Röd innan dom Ă„kte hem och jag plockade fram alla mina mĂ„largrejer för att försöka mig pĂ„ att mĂ„la en tiger för första gĂ„ngen i mitt liv.

Blev dock inte klar sĂ„ ska fortsĂ€tta ikvĂ€ll men kan inte sĂ€ga det tillrĂ€ckligt! Älskar verkligen att mĂ„la och blir typ arg pĂ„ mig sjĂ€lv att jag inte tagit mig tiden pĂ„ flera Ă„r tills jag började med Disney tavlan. FĂ„r mig att mĂ„ sĂ„ bra!

Hoppas ni fĂ„r en underbar söndag! ❀

//Louiseelinore <3

Gillar