Vimsiga dagar

tbt till en underbar försommars picknick med sis!

Gud vad deppig man blir utav att det är så himla mörkt ute, är det bara jag som känner så?

Man vill typ inte lämna sängen under dom mörka timmarna på dygnet men har man hund så funkar det ju inte riktigt att ligga där hela tiden haha. Dock har jag spenderat en stor del i min säng idag. Jag har nämligen börjat känna mig sjuk! Eller mer att jag känt att jag har lite ont i halsen ett bra tag nu och har varit extremt trött idag. Brukar normalt sätt även om jag känner mig trött ha energi inom mig MEN inte idag! Jag har kört lite hemma kurer också, dels så har jag tagit kan Jang som ska förebygga förkylning men också överdoserat min mat med vitlök och ingefära haha, man måste ju försöka allt! Just nu dricker jag te med honung och innan jag lägger mig tänkte jag göra en juice på apelsiner, ingefära och lime! Hjälper det inte så är det ju iallafall gott. 😉 Har ni några bra tips på hemmakurer så får ni gärna lämna en kommentar!

Ja men alltid är det nått, men tänker inte deppa för det! Det är ju trotts allt fredag imorgon och även om jag ännu inte har några stora planer så är ju fredagar den härligaste dagen på veckan. Har ju faktiskt iallafall planerat att spela lite sims i helgen som jag skrev i mitt förra väldigt vimsiga inlägg😂. Jag brukar normalt sätt vara ganska vimsig, men igår var det extremt! Var superklantig hela dagen och bara allmänt seg i huvudet då med.

Nu sitter jag och dricker mitt te som jag precis gjort och så tänkte jag kolla klart på veckans avsnitt utav riverdale, har verkligen fastnat för den här säsongen! SÅ bra! Iallafall jag hoppas ni haft en jätte bra dag så ska jag försöka komma tillbaka till bloggandet normalt snart igen!

//Louiseelinore <3

Gillar