We just wasted two feds, and you're worried about being late to the party?

MAYANS M.C säsong 1:

När jag fick höra att Sons of anarchy skulle få en spin-off blev jag superglad. Då var det väldigt många månader kvar tills serien hade premiär och jag visste inte när. Jag tror jag googlade minst en gång om dagen för att få reda på när den skulle börja sända, haha. Min absoluta favoritserie är Sons of anarchy så det förklarar ju en hel del att jag var så taggad! Serien hade iallafall premiär den 5 september (4 i USA) och sen dess har dom släppt ett avsnitt varje vecka på HBOnordic. Efter 10 avsnitt och ett sista avsnitt som lämnade så mycket spänning så kan jag knappt vänta tills säsong 2. Även en kär karaktär i från Sons of anarchy visade upp sig i slutet av sista avsnitten så har en känsla av att säsong två kommer handla en stor del om hans relation till en av medlemmarna i Mayans. Dock håller jag tummarna på att det kommer komma in en hel del andra karaktärer från Sons! OMG jag är så taggad dock lär jag nog få vänta ett tag. Tråkigaste är ju att inte Jax kommer vara med någonsin MEN det är ju inte så konstigt! ^^ Dock nämnde/hyllade dom honom ett par gånger i den här serien så jag är nöjd ändå. Wow vad mycket jag hade att skriva om den här serien! Så mycket att jag bestämde mig för att göra ett eget inlägg med bara den här serien. Får inte glömma att några andra kända ansikten från Sons är med lite då och då men kommer inte avslöja för mycket! ^^

Handling: Serien utspelar sig efter Jack Tellers tid. Ez har precis släppts ur fängelset och har blivit provmedlem (Prospect) för Mayans M.C. Ez måste bilda sig sin egen identitet i en stad där han en gång var underbarnet med den amerikanska drömmen inom räckvidd.

Kurt Sutter är ju det underbara geniet bakom det här universumet och han har gjort det riktigt bra! Jag har även läst att han har planer på ytterligare en spin-off till Sons of anarchy som ska gå tillbaka till tiden för att se hur First 9 och hela Sons of anarchy startade. HOPPAS! Tror det hade blivit en riktigt succé! Men det kanske tar ett tag innan man får se den serien isåfall. Vi fick ju ändå vänta 4 år på Mayans efter Sons of anarchy sände sin sista säsong.

//Louiseelinore <3

Gillar