When black cats prowl and pumpkins gleam, may luck be yours on HALLOWEEN

I samarbete med Roligaprylar.se

Som jag nämnde igår så har jag Halloweek den här veckan med start från idag så vad passar inte bättre än att börja med ett riktigt passande och roligt samarbete! Jag har ju bestämt mig för att försöka gå all in halloween det här året för min lillebrors skull. Han är 8 år gammal och har redan behövt gå igenom jobbiga saker som han antagligen aldrig kommer glömma och blivit behandlad riktigt illa av vuxna människor. Så det enda jag kan göra just nu är att få han att känna sig så viktig och speciell som möjligt och han ÄÄÄÄLSKAR halloween och älskar han halloween så gör jag det också, även fast jag tycker det är grymt läskigt med alla masker och kostymer.

Roligaprylar.se har ALLT du behöver för en lyckad Halloween och då menar jag verkligen allt! Det finns både roliga och grymt läskiga dräkter om du ska på halloween fest! Det finns också allt du behöver för att göra en superläskig sminkning eller om du vill pynta hela hemmet med enbart läskiga saker. Dom säljer även en hel del godis som är snäppet roligare än det du hittar i affärerna och det coolaste av allt (enligt mig) dom säljer massor med olika linser.

Jag har spanat in en hel del saker på deras hemsida som jag är sugen på att klicka hem för jag tror att min lillebror skulle uppskatta typ allt som finns på deras sida. Jag vet att han älskar både clowner och zombies iallafall haha hur man nu kan göra det?! ^^ Så hade varit kul om han gick med på att kanske klä ut sig eller låta mig sminka honom till nått av det, helst zombie då, då jag är LIVRÄDD för clowner, jag menar verkligen livrädd. Jag vågade knappt gå utanför dörren när man fick läsa i tidningen om dom elaka clownerna som sprang runt lite här och var under tiden då filmen DET gick på bio!

Så ett stort tips till alla er, gör som mig och KLICKA HÄR för att komma till deras halloween saker! <3

//Louiseelinore <3

Gillar