Work shop

Godmorgon finisar! 🌸

Har haft lite uppehåll men har känt mig så stressad och konstig dom senaste dagarna att jag när jag väl varit ledig bara behövt va utan måsten! Tänk om jag bara kunde slappna av någon gång! Jag känner mig stressad över det som pågår i världen! Ekonomin, att allt höjs och speciellt bensinen (nu har den sänkts lite igen) och jag kör 10 mil sammanlagt fram och tillbaka till jobbet. Jag känner mig stressad för att det kommer bli värre. Jag känner mig stressad över renoveringen. Över allt jag vill få gjort hemma men inte har hunnit än och att jag inte kommer ha någon tid förens på måndag men då kommer jag antagligen vara så trött så jag inte får någonting gjort. Ja ni förstår min hjärna går i 1000 konstant just nu och jag hade bara behövt sova en vecka i streck.

Det värsta är att jag försöker säga till mig själv att det inte är hela världen och det löser sig men min hjärna vill inte lyssna 😂. Skitsamma jag överlever men behövde bara skriva av mig!

Idag jobbar jag 15-19 för det är den första work shopen! Vi blir inte alls många idag vilket är skönt för känns som jag inte har världens koll själv. Denna grej kom från ingenstans och jag fick helt plötsligt ansvar för detta projekt i butiken och känner mig ganska förvirrad. Men det blir kul!

Vi ska göra en tygpåse idag eller vi ska dekorera en tygpåse så jag har fått testa allt i förväg. Jag har faktiskt inte tidigare gjort något sånt här så det är nytt för mig med.

Jag hoppas ni får en fantastisk torsdag! ❤️

//Louiseelinore <3

Gillar