Wishlist #3

(inlägget innehåller adlinks från advirals)

1. Real techniques sminkborstar är riktigt bra! 2. Min absoluta favorit bryn produkt är brow wiz från Anastasia Beverly hills men jag har hör att brow definern ska vara ännu bättre. 3. Nyx total control drop foundation står högt upp på min att prova lista, har hört extremt bra om den och nyx brukar ju faktiskt ha riktigt bra produkter till bra priser!

4. Att dom har fått in Gerard Cosmetics produkter på eleven hade jag totalt missat! Dom är riktigt grymma och just läppstiften är riktigt krämiga och bekväma! Bra priser tycker jag också! :) 5. Beautyblender går alltid åt, har man väl börjat med detta mirakel så går det inte leva utan! 6. Min absoluta favorit primer just nu är time balm från märket the balm, så himla bra och så värd varenda öre! ;)

7. Den här underbara mascaran miss Baby Roll från Loreal upptäckte jag i somras och varit kär enda sen dess, haha grymt bra och jag är väldigt kräsen när det gäller mascaror. TIPSTIPSTIPS. 8. Rebecca Stella The Squad palette är en palett som jag velat testa länge men har inte blivit av att jag gjort det än. 9. En av mina favorit concealer avslutar jag med, grymt bra och också väldigt bra pris och det är Nyx Gotcha covered


//Louiseelinore <3

Gillar