You have to be at your stronges when you're feeling at your weakest

Från gårdagens soppmys ^^

Det är så mycket som händer runt omkring mig nu som jag bara vill skrika ut till hela världen men jag tror inte det är så smart. Just nu kan jag inte pratat om det öppet här i bloggen men kanske när det värsta är över. MEN att veta att nån man bryr sig om mer än nått annat har det så jobbigt så gör det ont och man vill bara göra allt man kan för att få det bättre!

Idag är det alla helgons dag vilket betyder att jag och min syster ska åka och tända lite ljus på gravar. Vi har också planerat att träna här hemma för det kanske kan hjälpa min rygg. Jag vet inte om jag har skrivit det innan men så ont i ryggen som jag har nu varje dag har jag aldrig haft i mitt liv. Ryggvärken gör så att jag spyr varje natt förutom när min syster är här och masserar och överdoserar med tigerbalsam.

Jag har alltid haft problem med min rygg sen jag var liten, tror det går lite i familjen eftersom både min mamma och lillebror också har och har haft det. När jag läste om biverkningar från medicinen så står det att det är vanligt att det påverkar muskler och leder så antar att det är därför jag har ännu mer ont än vanligt. Men beror säkert också på den extrema stressen jag har inom mig. Haha blev en massa gnäll idag men måste ju få skriva av mig i min egna dagbok. Tänker iallafall göra det bästa utav situationen idag och försöka tänka på annat! Jag hoppas ni mår bättre än mig idag iallafall!

//Louiseelinore <3

Gillar