4 December

Hej finisar! 🥰 Jag har varit vaken sen klockan 6 imorse för min sambo väckte mig då med att öppna våra kalendrar och vid klockan 7 kom killen som installerade en luftvärmepump så vi även har värme i källaren. Vårat sovrum är ju på gång där nere även fast det tar tid. 😂 Nu kan vi iallafall fortsätta där nere tills nästa grej måste fixas, ett rör som går vid golvet där våran säng ska stå och det röret måste bort.

Min syster är även inlagd på sjukhus och hon skrev till mig tidigt imorse och berättade det. Jag visste att hon var på akuten igår kväll för jag tvingade henne att höra av sig till 1177 på grund av smärtor och feber. Hon blir inlagd över helgen då hon hade höga infektionsvärden stackaren😢. Sen varje gång jag försökt somna om så har någon ringt mig idag. 😂 Min sambo har iallafall gjort kaffe till mig och tagit hand om att rasta hundarna 🙏🏼. Jag har precis slagit in lite julklappar eftersom mamma och lillebror kommer snart och dumt om dom får se vad dom får. Nu ligger jag på spikmattan och blir värmd av min lilla hund som gosat in sig. Känner mig så himla trött och kallsvettig så hoppas inte jag börjar bli sjuk😢.

Idag ska vi ju på julbord så hoppas jag känner mig bättre när jag vilat en stund nu. ❤️ Hoppas ni får en fantastisk lördag!

Gjorde en krans här om dagen som får bo i vårat lilla hallfönster nere och dagens luckor! Jag fick två ljus och min sambo fick kalsonger i dagens lucka👍🏼❤️😂.

//Louiseelinore <3

Gillar