Lite sent. Alltså efter semestern så gick jag tillbaka till arbetet såklart men jag fick ju åka in på sjukhuset ganska snabbt efter och fick vara hemma och vila några dagar. Förra veckan så började jag jobba på riktigt igen och jag är helt slut😂. Har haft det så roligt på jobbet så ska verkligen inte klaga men mina fötter har tappat helt hur det är att jobba i butik, så när jag kom hem i fredags kunde jag knappt röra mig! 

Vänjer mig snart igen men det känns extra mycket nu när jag är gravid. Min syster har varit världens underbaraste och passat mina hundar när vi jobbat. ❤️ Jag var ledig i helgen och har inte gjort supermycket vilket varit skönt! 

Veckans planer: 

Måndag: Idag var det bara kliva upp tidigt för vi hade tid för RUL. Livet som hundägare är att alltid ha dom att tänka på så sovmorgon är sällan nått jag tar😂. Vid 9 åkte jag hemifrån, hämtade upp sambon på jobbet och så drog vi till ryhov där vi hade vårat besök. 

Allt såg bra ut och vi fick reda på könet (om det stämmer och ni förstår nog när ni ser bilderna. Efter besöket så sprang jag in en sväng på mitt jobb och blåste upp ballonger och köpte silkesband och sen vet det bara hem och försöka ta kort med hundarna haha alltid ett heltidsjobb. Jag somnade sen några timmar på soffan och när sambon kom hem kollade vi våran serie tills nu då jag ville gå och lägga mig. 

Tisdag: Jobbar 9.30-16 ska dock försöka gå lite tidigare för jag tog aldrig någon rast i fredags. Tror pappa skulle komma på besök imorgon med så behöver handla både till det och på onsdag. 

Onsdag: Ledig. Beatrice och hennes pojkar ska komma på besök. 🥰

Torsdag: Ledig! Har inget planerat alls denna dagen. 

Fredag: Jobbar 11-19. 

Lördag: Jobbar 9.30-17. 

Söndag: Jobbar 11.30-17.10. 

(null)

(null)

(null)
🙌🏼
Frida

Åh vilka fina bilder, och jag gissar på att det är en liten pojke ni ska få? :)
Ryhov är i Jönköping om jag inte är helt ute och cyklar?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress