Ny vecka igen och jag går även in i vecka 21 med bullis! 🥰 Jag har inte läst vad det står i appen för vill göra det med sambon sen när han kommer hem från jobbet men galet att det är mer än halvvägs nu! 

Igår hade jag en skitdag! Jag mådde så fruktansvärt illa, var kallsvettig och helt snurrig vilket var jobbigt att jobba med men min fina kollega erbjöd sig att ta stängningen med så jag kunde komma hem tidigare! 🙏🏼 Så tacksam! Jag överlevde iallafall och log och kämpade på med kunderna. Tur jag är ledig idag! 

Veckans planer: 

Måndag: Idag är jag ledig och det behövdes efter mitt mående igår. Kan inte påstå att jag mår jätte mycket bättre idag men ska vila så mycket som möjligt och få i mig ordentligt med vätska och mat så jag kan ladda för 4 jobbpass denna veckan. 

Tisdag: Jag jobbar 9.30-16. Måste smita iväg en sväng dock för jag och sambon ska på ultraljud vid klockan 11.30 för att hon ska kolla det hon inte kunde se förra veckan. Sen hoppas jag pappa ska ha tid för mig och gå en sväng på Ikea efter jobbet. 

Onsdag: jobbar 11-19. 

Torsdag: Jobbar 11-19. Min fina syster fyller även år! 

Fredag: Jobbar även då 11-19! Sen tar jag helg! 

Helgen: Jag har verkligen ingenting planerat i helgen. Jag kommer behöva vila och bara ta det lugnt. Fixa hemma också såklart! 

Här kommer jag och delar med mig av mer saker som är inköpt till bullis: 
(null)
Blöjtunna har jag förstått är väldigt viktigt för att slippa massa lukt! 
(null)
Jag var inne på h&m förra veckan tror jag att det var 😅. Där hittade jag en söt matta och ett jätte gulligt set! 
(null)

(null)

(null)
Dessa plagg har jag klickat hem från Ellos och det är lite blandade storlekar. Tiden kommer ju gå fort så har börjat klicka hem större storlekar med! 
(null)
Och för ett bra tag sen klickade jag hem badbalja med tillbehör ifrån twistshake. Passade på i sommarrean när det var 70% rabatt! Fick även med klämmispåsar så man kan göra dina egna smoothies och sånt längre fram till bullis! 
Netti Starby

Åh vilka gulliga köp och vad skönt att du mår bättre nu. Kramis <3

Annie

Tufft för dig med måendet, hoppas att veckan kommer gå hyfsat bra för dig ändå <3
Massa kramar till dig!

hanna

åh men vad spännande! :D

Henrik Olsson - Föreläsningar

Nu har jag inga barn, men en badbalja hade varit något till vovvarna :P

Carolina

Svar; misstänkte att jag inte direkt fick fram min kommentar! Det jag skrev var att jag inte anser att man inför en förlossning ska lyssna på vad andras historier har varit. Många av mina vänner har haft komplikationer vid sin födsel och som antingen avslutat kejsarsnitt osv. Jag är ändå alltid positivt inställd och går in som ett oskrivet blad, då min erfarenhet är att de som jobbar på en förlossningsavdelning vet hur de ska sköta sitt jobb. Det är den enda tryggheten jag behöver inför en förlossning! 🥰 jag är själv kejsarsnittad 2021. Och jag upplevde även det som lugnt och fint och inte alls jobbigt. Jag låg till och med konstigt nog och skrattade, nog tack vare alla endorfiner man har i kroppen och förväntan inför att bli mamma 😍😍 blir spännande att se vad för förlossning jag får den här gången (kejsarsnitt eller vaginal) och jag går fortsatt in med positiv inställning till det. Om man vill kan man alltid skriva ett förlossningsbrev för att få fram saker du gärna vill ha/de ska veta och antingen mejla in eller ta med dig när du väl är där. Kan vara skönt när man upplever att det inte går att tala för sig. Även meddela allt till sin partner och ens förväntningar av personen inne i förlossningsrummet. Kändes tryggt inför en förlossning att prata med min man, säga vad jag önskade av honom och så vidare. Han gjorde som jag sade, exempelvis klappade på mig, kollade läget, pushade mig osv. ❤️

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress