Min rubrik låter ganska dramatisk men herregud vad folk det var i Ullared igår! 🥵 Det var kanske inte så konstigt efter som det var löning och jätte tråkigt väder men var ändå inte beredd på det! 😂 Vi hade ju bara hundvakt igår så var ju den dagen vi fick ta helt enkelt. 

Men det var ändå trevligt att åka dit med sambon och mina syskon och vi hittade en hel del saker som vi både behövde och inte behövde! 😂 

Vi åkte ifrån oss vid 9 på morgonen, stannade vid Ica och köpte resesnacks! Viktigt som gravid! 😂 Sen åkte vi till smålandstenar och käkade frukost på göstas. Vi har alltid stannat där sen jag var liten på väg till Ullared. Vädret var kaos men vi tog oss fram till Ullared där det var kö in. 

Kön gick snabbt ändå och sen shoppade vi på och led. 😂 Vi tog en paus och käkade men annars var vi inne där fram till 19 på kvällen ungefär. Jag kan dela med mig av allt vi shoppade i ett annat inlägg! Vi var hemma vid 21.30 helt slut och efter vi visat allt vi shoppade för mamma sen haha så somnade vi som grisar! 

Idag vill jag inte lämna hemmet. Min familj sov över så vi ska äta sen frukost nu. Sen ska jag packa upp allt🥰. Det är ju himla kul iallafall!! Hoppas ni får en fin dag! 

(null)
Min söta älskade bror i smålandstenar! 
(null)
Middagen i Ullared. 
(null)
Vi avslutade med churros jag och lillebror! ❤️
johanna

Herregud, jag förstår att ni var lagom trötta på kvällen<3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress