Tänk att halva min semester redan har gått och jag har bara två veckor kvar 😅. Farväl trösta mig med att jag får vara mamma ledig om några månader. Fast ibland saknar jag faktiskt jobbet med. 

Vi har inte haft världens planer på semestern. Vi har haft lite besök i veckan och nu i helgen är mina syskon här annars har vi tagit det lugnt, mest jag iallafall! Sambon har rivit ut en hel del där våran kommande walkincloset ska byggas. Jag har inte mått alls på topp i början av semestern och nu har jag mått ganska okej förutom min vanliga spyrutin på morgonen. 😂

Denna helgen har jag inte gjort annat än att varit iväg känns det som. Igår kom min syster och bror hit medans jag och Robin åkte in för lite shopping. Robin köpte skjuttavlor till sin luftpistol på nån jakt affär och jag ville till rusta där vi shoppade lite. Sen blev det en sväng till Ica maxi där vi storhandlade inför helgen. På vägen hem tog vi ett stopp hos pappa för att vattna. Dom fastnade lite längre i Grekland än vad som var planerat på grund av SAS. Väl hemma tog vi en promenad och käkade tacos och sen hann vi bara kolla på en halv film innan vi var så trötta så vi gick och la oss. 

Idag åkte jag och mina syskon till stan istället. Någon som skulle låna pappas husvagn behövde nyckeln till den så vi passade på att stanna i en godisaffär för lördagsgodis. Blev även en sväng till öob där vi hittade lite smått och sen Ica maxi igen för att köpa till lite småsaker för hemmagjorda hamburgare som blev kvällens middag. Lillebror ville ha McDonalds så han fick det istället. 

Nu kollar vi på film och sen vill jag gå och lägga mig 😴. Haha tufft att handla två dagar i rad! 😂

Hoppas ni mår bra! ❤️

(null)
Kommer sakna alla frukostar ute tillsammans när man börjar jobba igen. 
Denise

Asså denna sommar bara flyger förbi?? Tiden går så himla snabbt haha 😅

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress