Hej finisar! 💕

Jag tänkte testa att blogga ifrån mobilen nu för första gången sen jag bytte portal. Se om det är smidigt! 

Jag har en ledig dag idag och det behövdes för igår när jag jobbade så mådde jag verkligen inte bra. Jag hade världens huvudvärk och kände mig rent av sjuk. Idag känns det bättre efter att jag sovit ut, varit ute och busar med hundarna mycket och ätit och druckit bra. 

Brukar må dåligt på sommaren att jobba i butiken, inte bara ja utan mina kollegor med! Luften är så himla dålig på asecs och speciellt i vår butik. Tro mig har klagat massor med gånger och chefen försöker prata med vaktmästarna men verkar inte hända nått. Jag är iallafall så lycklig att jag tagit semester hela juli så jag slipper jobba när det brukar vara mest varmt. Haha eller jag hoppas att min semester blir en riktigt varm period! 

8 jobbpass kvar till semester🎉. 

Jag ligger just nu i soffan och började precis kolla på serien god’s favorite idiot som släpptes på Netflix idag! Verkar bra! Väntar på att sambon ska komma hem så vi kan fixa middag och umgås lite. 😊

Imorgon är det jobb igen så håller tummarna att luften är bättre. Vi som jobbar slutar alla vid 17 för vi ska grilla tillsammans vi alla anställda hemma hos chefen. Mysigt! En liten sommarfest innan semestern! 🤩 Kommer dock inte orka stanna världs länge för jobbar ju fredag med men som tur är är jag ledig i helgen! 

(null)

(null)
Jag har varit så sugen på jordgubbstårta den senaste tiden så längtar tills midsommar då vi får baka! Tårtan på bilden bakade jag midsommaren 2017 och minns hur god den blev! 😍
Denise

Skönt att du snart har semester! 😍
Såå fin tårta och god den såg ut 😍 kramis!

Flisan

sv: tack :D

åh mums :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress