Hej finisar!
 
Ni som går in på min blogg via min instagram eller louiseelinore.com lär ju kommit in till en annan blogg på en ny portal, helt tom på inlägg under dagen, och det är för att jag inte klarar av Nouw! Portalen är bra och smidig när den funkar men när den inte funkar vilket har varit alldeles för ofta dom senaste månaderna så tappar man bara lusten. Jag vill inte tappa lusten mer! Sommaren är här och det är en hel del roligt som jag vill dela med mig av. 
 
Jag har inte bloggat på blogg.se på flera år så det lär dröja ett tag innen jag fattar helt hur det funkar haha men jag hoppas helt enkelt på att min inspiration kommer komma tillbaka mer nu och jag håller tummarna på att blogg.se inte strular så som nouw. Vill tacka Byanniess för motivationen att byta bloggportal hon var lika trött som mig på nouw ❤. 
 
Jag kommer iallafall försöka uppdatera mer, jag kommer ändra designen här och lära mig mer under tiden så tills dess om allt ser konstigt ut så får ni ha tålamod haha.
 
Om du är helt ny på min blogg, välkommen! Jag kommer uppdatera mer om mig med! Just nu ville jag bara förklara för er som följer mig varför allt är nytt! ❤
 
 
Förstår inte riktigt hur man får till bilder bra än så fick bli en random bild på mig ifrån min dator nu så länge.
 
 
 
 
Annie

Så kul att jag peppade dig, det värmer att höra<3
Känner som du gjorde, min blogglust försvann med när Nouw endast strulade ( och jag tror tyvärr att det kommer fortätta strula med på nouw) Så då bestämde jag mig för att byta portal och hoppas det blir bra typ<3
För gillar verkligen bloggandet :)

Har inte heller lärt mig allt haha, får ta allt lite då och då som det kommer :) Första gången jag är på denna portal.

Fin bild på dig tycker jag :)

Och så kul Du med är på blogg.se nu<3

Jossu

Jag bytte också till blogg.se då det varit problem i två veckor, och man har inte fått någon information om när det skulle lösa sig. Såg framför mig hur jag skulle sitta om en månad med fortsatt strul och 0 blogglust. Hoppas att du kommer att trivas här, och att allt fungerar bra.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress