Hej finisar! 💕

Tycker tiden både går sjukt snabbt men ändå så himla segt ibland. Vill ha semester och det är två hela veckor kvar! Vet dock att det kommer gå så snabbt ändå när tiden väl är inne😂. Gud vilka i-landsproblem jag har. 

Lördag idag och vi har min lillebror här. Mamma lämnade av honom på mitt jobb igår så åkte han med mig hem och ska stanna till söndag. Han och min sambo fick åka och hämta mat och köpa godis innan idag men utöver det har vi tagit det ganska lugnt. Jag är så himla trött idag då min sömn inte varit på topp det senaste så behövde få stanna hemma denna dagen. 

Imorgon är jag pigg har jag bestämt så då får vi hitta på nått kul. Sen kommer även min syster hit efter hennes jobbpass så blir ett mysigt slut på denna veckan. ❤️
(null)

(null)

I torsdags hade vi lite grillfest med alla kollegor hemma hos chefen! Så mysigt! Vi som jobbade fick sluta 17 och så kom alla till asecs och åkte med mig och chefen hem till henne. 

Var först massa lek med hennes barn för fullt tills dom fick gå och lägga sig och vi kunde äta och bara umgås. Hon gav oss alla varsin sommarpresent och vi alla hade så trevligt! Var bara så kul att alla kunde vara med! 🥰 Blev hemgång ganska sent dock så är nog en stor anledning till att jag är extra trött idag eftersom jag fortfarande var tvungen att gå upp tidigt för jobb i fredags! 

Hoppas ni får en fortsatt fin helg! ❤️
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress