25 juni 2022

Min midsommar

Vardag

Hade ni en fin midsommar? 🇸🇪
Det hade jag! Vi gjorde egentligen inget speciellt, ingen fest eller så men det var lugnt och mysigt med en del av min familj iallafall. 

Började dagen med att sambon rullade köttbullar och jag bakade tårta! Blev så galet nöjd med årets tårta för den blev verkligen super god! Iallafall vid 11 tiden kom min farbror hit och gav hundarna mat (alltid viktigt att han ska göra det när han kommer) då började jag smått förbereda resten av maten. Mamma och lillebror kom även sen lagom till lunchen så vi kunde äta tillsammans. Efter lunchen gick jag och mamma ut och solade en stund innan det var dax för fikat.

Min syster kom sen på kvällen och då käkade vi grillat sen blev klockan så mycket så vi bara hann se en halv film innan jag var svintrött och ville gå och lägga mig. 

Idag vaknade vi alla runt 9 tror jag och käkade frukost sen gick jag, mamma och syster ut och solade ett tag tills jag fick typ solsting och blev konstig. Jag var tvungen att gå in och starta acn och ta det lugnt. Innan mamma och lillebror åkte hem så käkade vi jordgubbar och när dom sen åkt så kollade vi på Disney filmer. Hade så gärna velat vara ute och sola men eftersom jag kände mig så konstig så var det bäst att hålla mig borta. 

Min syster åkte hem för ett bra tag sen nu och min sambo har spelat Xbox och jag kollat på min serie fram tills nu då vi kollar klart på andra halvan av filmen sen igår! 😜 Blir snart läggdags då jag jobbar imorgon. 4 pass kvar tills semestern! 🍾 

(null)

(null)

(null)

Annie

Så mysigt! Låter som en härlig midsommar<3
Så skönt för dig med semester snart, här dröjer det ett tag till.
Kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress