Har haft en dramatisk vecka med en ny preggoskräck. Jag fick en liten blödning och trodde min bebis var död. Ringde barnmorskan i onsdags som sa att det var helt normalt. Jag blev inte lugnare så ringde kvinnokliniken som sa exakt samma. Lugnade fortfarande inte ner mig men väntade tills torsdagen. Då ringde vi gynhälsan en privat klinik som kanske möjligtvis skulle kunna få in oss om inte förlossningen kunde hjälpa oss. 

Dom kunde inte heller hjälpa oss. Blev irriterad för typ alla jag känner har fått hjälp i sånna situationer. Barnmorskan på gynhälsan tog in oss på sin rast 🙏🏼 så jag fick se att allt var okej med min lilla pojk och det var det! Som tur var men den rädslan jag haft har inte varit kul! Jag är förstföderska och såklart blir jag superrädd och så får man ingen hjälp, blev lite besviken och det blev hon på den privata kliniken med! 

Jag gav bort mitt jobbpass i fredags iallafall eftersom jag inte fick hjälp förens då. Efter jag fick se min bebis och att hjärtat slog så åkte jag hem och kunde äntligen sova några timmar! Min mamma och lillebror kom hit sen på fredagkvällen och åt middag med oss, som mamma fick laga😂. Semi stannade till 21.30 tiden och då gick jag och la mig! 

Idag vaknade jag tidigt för att få lugn och ro innan jobbet. Det är min jobbhelg nu. Stängde idag och min syster fick hålla mig sällskap sista tiden med varsin smoothie. När jag stängde sen så åkte vi till lidl! Har inte varit där på så länge och blev så sugen på att åka dit.

Hittade inte så jätte mycket där och ingen middag som jag kunde äta (min sambo var på kräftskiva så behövde nått till mig) så jag och min syster köpte mat från Max innan jag åkte hem. Blev bemött av två glada och hungriga hundar som jag fick mata och rasta innan jag duschade och sen la mig i sängen. Min sambo kom hem ganska nyligen så jag slipper somna utan han. 

Lite mer inköp till bullis då avslutar vi med: 
(null)
Flaskor och nappar m.m från twistshake. 
(null)
Och från Herobility.
(null)
En marvel outfit såklart.
(null)
En supersöt mössa! 🥰
(null)
Bullis fick även en body ifrån min syster.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress