18 september 2022

Helgen är över

Vardag

Vi alla 4 i familjen är helt slut nu till och med bullis i magen tror jag efter denna helg!❤️ Vi har haft en hel del besök och ätit en massor haha så nu är jag tacksam över att ligga i sängen med min gravidkudde! 

Blev firad av min familj i lördags. Ja eller pappa kunde inte komma då han har jouren och jag bor lite för långt bort om han skulle åka hit och bli inringd. Men vi ska ut och äta nästa helg istället. Iallafall, jag blev överraskad med blommor och ballonger av sambon på morgonen. Sen kom farbror med ännu mer blommor. 

Min syster kom såklart med och hade med sig pynt, tårta och paket och så kom mamma och lillebror med ännu mer blommor. 🥰 Min syster hade även bakat kladdkakemuffins som vi åt tillsammans med tårtan när vi fikade. Lyx! 

Efter allt fika så var jag så trött så jag vilade en hel del medans dom andra hade fullt upp med läxor och att busa med hundarna. Skönt att kunna skylla på att vara gravid. Sen fick jag blombud av min fina vän Isabell och hennes kille. 🥰 Har aldrig fått så mycket blommor i hela mitt liv. 😂

När mamma och lillebror äntligen blev klara med läxorna och min farbror var tvungen att dra hem så tog vi andra en promenad här i byn och gjorde ett försök att hitta kantareller. Våran vanliga promenadstig har alltid kantareller men vi mötte en hund med sin ägare och min stora hund blir så exalterad när vi möter andra hundar, haha så pinsamt! För hon gör ett ljud som inte ens går förklara med ord. Så vi tog en annan väg. 😂 Tro mig vi har gått hundkurser men till och med kursledaren gav upp. Tur hon blir glad och inte aggressiv iallafall! 😂

När vi kom hem igen fick sambon åka och köpa snacks medans mammma och syster började med maten. Blev köttfondue som jag älskar! En tradition vi följt från våra släktingar som bor i scheitz. Vi doppar oxfilé i kokande vatten med buljong och har pommes till med goda dippar. Haha mums! Var matkoma efter det. Skäms lite att säga att vi gick och la oss vid 21 tiden men jag var så slut! 

Min syster sov över så vi gick upp och kollade på familjen torsgården det första vi gjorde i morse. Sambon fick fixa kaffe och efter det åt vi frukost. Min syster drog hem ganska tidigt för att hinna fixa hemma och vi gjorde oss redo för att några från sambons familj skulle komma hit och fira mig! Fick en present, blomma och så fikade vi. Det är ju himla trevligt med besök men man blir helt slut efter det varit kalas. Sista gästen drog hem vid 19 tiden kanske och då började sambon med mat medans jag fixade lite småsaker jag hade på min to do list. 

Vi avslutade söndagen med morötter, gurka och dipp framför en film som vi inte ens kollade klart på. Är väldigt glad och tacksam över min helg och att få bli firad och uppskattad! ❤️

(null)
Jag kanske visar mina presenter i nått annat inlägg men det är verkligen inte det viktigaste. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress