11 september 2022

Valdagen

Vardag

Hur galet att det är valdag idag! Jag har en sån känsla att det inte kommer bli någon direkt förändring men vi kommer ändå kika på det så länge vi nu orkar vara vakna. 

Helgen har gått galet fort som vanligt och jag ska redan nu göra mig i ordning för en jobbdag imorgon så jag är färdig duschad och så. Min mamma och lillebror åkte precis hem efter att ha varit här sen igår. Alltid mysigt att ha besök men det blir så lugnt och skönt när besöken åker hem! 😂

Min helg iallafall startade i fredagskväll. Sambon åkte och köpte pizza när jag kom hem från jobbet och vi hade bestämt att vi skulle kolla på den nya thor filmen på Disney+. Det gick sådär att kolla på filmen. Jag somnade som en gris efter halva filmen och vaknade upp när slutet kom haha så vi fick se om en hel del till frukosten i lördags. 

I lördags var det dags för kalas. Mamma och lillebror skulle umgås med hundarna under tiden för att dom ändå skulle komma hit och sova över. Vi stannade en stund på kalaset men eftersom dom hade varit sjuka nyligen så tyckte inte Robin att han ville riskera att jag skulle vara där för länge och utsätta mig för nått. Så vi stannade som sagt inte superlänge. 

Blev en sväng till Ica efter där vi handlade inför kvällens taco som vi planerat och även såklart massa gott till en film. Blev Pinocchio, alltså den nya på disney+! Den var så bra! Även den nya Thor var riktigt bra. Vi gick och la oss tidigt haha jag är en sån tant men min lillebror sa inte emot. 😂 Han brukar annars vilja vara vaken länge. 

Jag vaknade vid 8 idag men låg kvar och kollade på min padda ett bra tag innan jag hörde att alla andra hade gått upp. Mamma gjorde scones 🥰 alltså det är så gott och efter frukosten var det bara att göra sig iordning igen. Lillebror fick en elscooter idag men innan dess så hade vi lite andra ärenden att fixa. 

Vi drog först och röstade. Var så svårt detta året men kunde bestämma mig tillslut. Sen blev det en sväng till Rusta för lite påfyllning av tvål och sånt där som oftast är billigt där. Vi drog till Ica maxi där vi handlade. När vi ändå är i stan så blir det ju lite billigare att handla där. Sen tillslut blev det att hämta lillebrors scooter på netonnet. 

När vi kom hem sen så fick mamma laga mat. Potatisgratäng med fläskfilé, mums! Sen har vi mest bara kollat på valet och jag har småplocket lite här hemma också under tiden. Det är ju både spännande och tråkigt att kolla på tycker jag. 

Lite smått segt när man har planer hela helgen men jag är ledig en hel del nästa vecka (tror jag) så då kommer jag både kunna vila och få saker gjorda! 🤩 Hoppas ni haft en fin helg

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress